Waarom zou ik mijn camper via Goboony verhuren?

6 maart 2024 in Tips & voordelen en Over camper verhuren

Waarom zou je jouw camper via Goboony verhuen? Dat is een goede vraag, waar wij graag antwoord op geven! 

Waarom is verhuren bij Goboony een goed idee?

  • Verhuren via Goboony is volledig gratis;
  • Zorgeloos verhuren: verzeker schade aan of door jouw camper met de Goboony Dagverzekering;
  • Ons support team staat altijd voor je klaar;
  • Jij bepaalt zelf het huurtarief en de voorwaarden;
  • Jij beslist aan wie je verhuurt en wanneer;
  • Verdien de onderhoudskosten van jouw camper terug.

Waarom je camper verhuren?

We kunnen er wel omheen draaien, maar een van de de belangrijkste redenen om je camper te verhuren is het financiële voordeel dat je er van hebt. Per jaar kun je zo €4000,- tot €5000,- extra verdienen. Ook is je camper vaker onderweg. Je kent dat schuldgevoel vast wel. Vaak staat je camper er maar wat te staan en al die dromen om ieder weekend op pad te zijn, worden toch niet helemaal werkelijkheid. Super zonde! Je camper is bedoeld om te rijden en je betaalt toch ook iedere maand de verzekering en de wegenbelasting. Voor dat geld kan er maar beter optimaal gebruik van worden gemaakt. Of nog beter; geld aan worden verdiend! Van het geld dat de verhuur je oplevert kun je je camper goed onderhouden en alle onkosten betalen. Wie weet kan je er zelf ook nog eens extra van op vakantie.

Daarnaast zit er ook een leuk sociaal aspect aan. Je kunt meer mensen in aanmerking laten komen met het camperen. We horen vaak van verhuurders dat ze dat een onverwacht leuk aspect vinden. Vaak zijn het mensen met dezelfde interesses die je ook tijdens hun vakantie op de hoogte houden. Zo doe je zelf ook nog nieuwe inspiratie op voor je volgende vakantie! 

Wat overigens ook ideaal is; wil je een jaartje niet met de camper op vakantie? Of wil je wel eens een ander werelddeel ontdekken? Verhuur je camper de hele periode. Zo voel je je niet verplicht met je camper te reizen, maar hoef je hem ook niet direct te verkopen of te verwaarlozen!

Verhuur je camper op Goboony
Het is gratis! Je bepaalt zelf aan wie en wanneer je verhuurt.