De beste verzekering voor camperverhuur

Verhuren en verzekeren in één stap

Goboony dagverzekering is de makkelijkste manier voor extra financiële bescherming tijdens de verhuur van je camper. De verzekering is alleen geldig tijdens de verhuur, dus je hebt geen kosten wanneer de camper niet wordt verhuurd. Het is een geïntegreerde verzekeringsoptie die wordt geactiveerd wanneer je camper wordt verhuurd en wordt uitgeschakeld wanneer je camper weer retour is. Het beste van alles is dat je er niets extra's voor hoeft te doen. Het is zo makkelijk!

Meer weten? Download onze dagverzekering infosheet en ontdek hoe je jouw mobilhome veilig kunt verhuren.

Download de infosheet

 

De belangrijkste voordelen

 • Betaal per huurdag, geen jaarcontract nodig
 • Alles werkt online, geen papierwerk nodig
 • Financiële zekerheid en 24/7 pechhulp
 • Mogelijk met campers van elke leeftijd *

* Zie acceptatiecriteria

Voor een laag bedrag per dag dekt de verzekering je financiële schade in het geval dat je camper beschadigd raakt of als de camper betrokken is bij een aansprakelijkheidszaak. Daarnaast biedt het ook 24/7 pechhulp tijdens de huurperiode.

Maak een advertentie aan

 

Dit is wat je krijgt met de Goboony dagverzekering

Dekt je bestaande verzekering de camper niet terwijl je deze verhuurt? De Goboony dagverzekering zorgt hier wel voor.

 • Financiële schade-dekking: De Goboony dagverzekering is een aanvulling op je bestaande (primaire) camperverzekering en dekt potentiële financiële schade als gevolg van claims tijdens de verhuurperiode. Als tijdens de verhuurperiode door, of aan jouw voertuig schade is ontstaan ​​en jouw primaire verzekering weigert de claim te dekken, of zij verhaalt de kosten op jou omdat het verzekerde voertuig werd verhuurd, dekt deze verzekering jouw financiële schade daarvan.
 • 24/7 pechhulp: je huurder krijgt 24/7 hulp in geval van pech, door schade niet meer verder kan rijden, of als hij of zij niet in staat is om het voertuig te besturen. Reparatie ter plaatse, het naar een garage slepen, of de repatriëring van het voertuig wordt verzorgd. Ook kosten voor een vervangend voertuig en/of accommodatie worden vergoed.
 • Volledig flexibel: De Goboony dagverzekering kost slechts € 19,70 per dag, inclusief 21% assurantiebelasting en wordt automatisch verrekend met jouw huurinkomsten. Je betaalt alleen als je verhuurt. Je hoeft dus geen premie vooruit te betalen. In feite betaalt de huurder dus de verzekering

Verzekeringsvoorwaarden

De eigenaar van de camper moet een inwoner zijn met een vast adres in Nederland, moet de geregistreerde eigenaar van de camper zijn en moet een privépersoon zijn (de camper mag niet op naam van een bedrijf staan). Acceptatievoorwaarden voor de campers om van de dekking te kunnen genieten zijn:

 • Het voertuig moet officieel geregistreerd zijn en actief verzekerd zijn tegen aanspraken van derden op motoraansprakelijkheid met een officiële verzekering voor motorvoertuigen inclusief volledige casco dekking (All risk) en wettelijk rijklaar volgens de lokale wetgeving (APK) in Nederland.
 • Verzekerd zijn gemotoriseerde voertuigen met een maximum gewicht van 3,5 ton en een maximum van 8 zitplaatsen die worden gebruikt voor recreatieve doeleinden. Een recreatief doel wordt gegeven als het voertuig een slaapplaats(en) en faciliteiten biedt om maaltijden te koken.
 • Het voertuig is niet in beslag genomen.
 • Het voertuig wordt incidenteel (maximaal 120 dagen per jaar) gedeeld tussen privépersonen (peer-to-peer delen) via het Goboony platform. Het overheersende gebruik van de camper is privé door de geregistreerde eigenaar en niet verhuur om winst te genereren als bedrijfsmodel (commerciële status).
 • Het voertuig wordt niet verhuurd aan / van bedrijven en wordt ook niet gebruikt voor commercieel vervoer van mensen of goederen.

Acceptatievoorwaarden voor de huurders (bestuurders) om van de dekking te kunnen genieten:

 • Huurder en elke bestuurder moet een privépersoon zijn en minstens 23 jaar oud zijn.
 • Huurder en elke bestuurder moeten minimaal 3 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs voor de vereiste voertuigcategorie.
 • Mag alleen met het gehuurde voertuig naar landen van de Europese Unie, EVA-landen en Groot-Brittannië reizen.

 

De uitgebreide verzekering voorwaarden

De Goboony dagverzekering wordt verzorgd door iptiQ, onderdeel van Swiss Re een grote Europese verzekeraar. Lees hier het uitgebreide verzekeringsproduct en de voorwaarden.

Raadpleeg de algemene voorwaarden van je primaire camperverzekering, of andere afspraken die je met jouw verzekeraar hebt gemaakt, voor mogelijke beperkingen.