Kamperen in en met de natuur! 

2 april 2021 in Tips voor eigenaren

Heb jij je volgende camperreis ook al gepland? Dan delen we graag onze tips voor een vakantie midden in de natuur. Want wist je dat een camper bij uitstek geschikt is voor een verblijf in het groen? Of je nu houdt van avontuur in de natuur, of juist rust en ruimte, het kan allebei.

Goboony kamperen natuur

Tip 1: Kies voor een natuurcamping

De eerste stap naar een fijne vakantie in de natuur is natuurlijk je verblijfplaats. Er zijn heel veel mooie natuurcampings om op te verblijven. In Nederland kun je bijvoorbeeld terecht bij Natuurkampeerterreinen. Op hun website vind je meer dan 160 terreinen door het hele land. Je kunt ook kiezen voor een mooi kampeerterrein van Staatsbosbeheer. Deze liggen allemaal midden in bossen en natuurgebieden. Zo kun je meteen de natuur in wandelen en kun je je camper gewoon laten staan tijdens je verblijf.

Tip 2: Bezoek de mooiste natuurgebieden

Zoals er door het hele land mooie natuurcampings te vinden zijn, zijn er natuurlijk ook prachtige natuurgebieden om te bezoeken. Er zijn natuurlijk de bekende natuurgebieden die absoluut de moeite waard zijn, maar er zijn ook zat gebieden waar je misschien nog niet eerder geweest bent waar je heerlijk kunt struinen. Wat dacht je van deze mooie plaatsen in Noord-Holland of Zuid-Holland? Houd je meer van water of het strand? Bekijk dan eens deze mooie stranden in eigen land die bekend staan om hun rust en ruimte.

Tip 3: Draag zelf bij aan onze natuur

De laatste en misschien belangrijkste tip is wel om jouw kampeerplek en de gebieden die je bezoekt nog mooier achter te laten dan je ze aantreft. Laat geen rommel achter en ga goed met de voorzieningen en andere bezoekers om. Want als we goed omgaan met de natuur, kunnen we er allemaal ook langer van genieten.

Dit kun je ook doen door bewust te kiezen wat voor producten je gebruikt tijdens je reis. Je kunt je afwas bijvoorbeeld doen met biologisch afbreekbare zeep, maar wist je dat je ook kunt kiezen voor biologische toiletvloeistof? Solbio heeft een biologische en multifunctionele toiletvloeistof ontwikkeld met Vegan en Ecogarantie label, die niet onder doet voor de chemische variant. De vloeistof is gemaakt van natuurlijke zeepstoffen, natuurlijk citroenzuur, 100% natuurlijke etherische oliën en plantenextracten. De 4-in-1 formule werkt in de afvaltank, de spoelwatertank, de vuilwatertank en door de zelfreinigende functie is alles altijd fris en zuiver.

Bestel je Solbio toiletvloeistof met korting
Solbio Original XL (€ 24,99) en Solbio Marine XL (€ 29,99) zijn online te koop en via diverse verkooppunten, vind de dealers hier. Voor camperverhuurders op ons platform bieden we exclusief een pakket aan voor de prijs van € 25 euro incl. btw en verzending. Het pakket bestaat uit:

  • 10 flesjes Solbio - 120ml (goed voor 9 dagen kamperen)
  • 2 flesjes Solbio - 240ml (goed voor 18 dagen kamperen)
  • Flyer met extra uitleg

Om te bestellen stuur je eenvoudig een e-mail naar info@getsolbio.com met 'Goboony pakket' in het onderwerp.