Kamperen in en met de natuur! 

2 april 2021 in Tips voor eigenaren

Van vakanties worden we vrolijk. Van vieze luchtjes niet. Met de Solbio 4-in-1 formule heb je geen putlucht of chemische geuren meer in het mobiele toilet, afvaltank, spoelwatertank en vuilwatertank. Dus haal de camper maar uit de stalling en maak alle leidingen en tanks schoon met deze doeltreffende zelfreiniger. Natuurlijk biologisch!

Goboony kamperen natuur

Kamperen in en met de natuur

Logisch dat je het kampeerseizoen weer fris wilt starten en de camper klaar voor vertrek wilt maken. En tegenwoordig is het dan ook meer dan logisch om dat duurzaam te doen. Ecologisch en biologisch. Met Solbio toiletvloeistof voor mobiele toiletten dus. 

Take the green road

Bij kamperen hoort natuur, schone lucht en een groene omgeving. Chemicaliën staan daar recht tegenover. Solbio heeft een biologische en multifunctionele toiletvloeistof ontwikkeld, die niet onder doet voor de chemische variant. Eigenlijk best gek dat er geen biologisch alternatief was, vinden ze bij Solbio. Zij zijn de ‘groene’ weg ingeslagen met de 4-in-1 formules voor een biologische en zeer krachtige werking. Puur natuur en uiterst zuinig in gebruik.  

Krachtige 4-in-1 formule

De formule zorgt ervoor dat het 100% effectief werkt en bovendien is de vloeistof gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten met frisse aroma’s van essentiële oliën die chemie totaal overbodig maken. De 4-in-1 formule werkt in: de afvaltank, de spoelwatertank, de vuilwatertank en door de zelfreinigende functie is alles altijd fris en zuiver. Bye, bye vieze geurtjes en (kalk)aanslag. De natuurlijke krachtpatser doet z’n schoonmaakwerk. Jouw camper is direct klaar voor gebruik en dankzij dit multifunctionele product is er meer ruimte over voor andere spullen.

Vegan label

Solbio bestaat uit maar uit vier ingrediënten: natuurlijke zeepstoffen, natuurlijk citroenzuur, 100% natuurlijke etherische oliën en plantenextracten. Dit jaar is het Vegan label en Ecogarantie label behaald. Twee belangrijke erkenningen voor dier- en milieuvriendelijke producten. 

Ook nieuw dit jaar is de Marine-variant. Naast de Original is er nu een iets krachtigere versie voor grotere afvaltanks verschenen, met de geur van sinaasappel. Let’s travel! Take the green road.

Soblio bestellen met korting?

Solbio Original XL (€ 24,99) en Solbio Marine XL (€ 29,99) zijn online te koop en via diverse verkooppunten, vind de dealers hier

Voor camperverhuurders op ons platform bieden we exclusief een pakket aan voor de prijs van 25 euro incl. btw, thuisgeleverd. Het pakket bestaat uit: 

  • 10 flesjes Solbio - 120ml (goed voor 9 dagen kamperen)
  • 2 flesjes Solbio - 240ml (goed voor 18 dagen kamperen)
  • Flyer met extra uitleg

Bestelinstructies:

  1. Stuur een e-mail naar info@getsolbio.com
  2. Zet in het onderwerp van de e-mail: "Goboony Pakket"
  3. Vermeld je adres, naam, straat, huisnummer, postcode, gemeente en land
  4. Van Solbio ontvang je een betaallinkje