Camperplaatsen in Utrecht

25 september 2018 in Tips voor reizigers, Campings en camperplaatsen & Nederland

Ga je met je camper op vakantie naar Utrecht en ben je nog op zoek naar leuke camperplaatsen? Stop dan met zoeken! Wij hebben namelijk de 5 leukste camperplaatsen van Utrecht voor je op een rijtje gezet.

Goboony camperplaatsen Utrecht

1. Camperplaats Lopik

De camperplaats “De Willige Waard” gelegen in Lopik heeft gemiddeld een 9,7 gescoord uit 35 reviews. De camperplaatsen van De Willige Waard hebben een verharde ondergrond en een weids uitzicht op de open polder met knotwilgen, deze knotwilgen zijn karakteristiek voor de omgeving rondom de camperplaats. In de buurt van deze camperplaats kan je heerlijk fietsen en wandelingen maken, op de routes kom je ook genoeg lekkere restaurants en terrasjes tegen. 1 km naast De Willige Waard is het natuurmuseum en de klompenwinkel te vinden. De camperplaats is het hele jaar door geopend en de richtprijs is € 14,50. Er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar.

Lekdijk West 76, 3411 MZ Lopik
N 51.94262, E 4.89330

2. Camperplaats Werkhoven

De camperplaats “Aan het Dorp” gelegen in Werkhoven heeft gemiddeld een 9,2 gescoord uit 69 reviews. Bij deze camperplaats kan je heerlijk genieten van de rust en ruimte, met uitzicht op de fruitbomen. De camperplaatsen hebben een harde ondergrond en zijn goed toegankelijk. Werkhoven ligt langs de Utrechtse Heuvelrug. Het rivierenlandschap is een schitterende omgeving om te gaan wandelen, fietsen of rond te toeren met de camper. In de buurt kan je lekker een dagje naar de stad gaan, een avondje uitgaan of de cultuur van Utrecht opsnuiven. De camperplaats is het hele jaar door geopend en de richtprijs is € 15,00. Er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar.

Herenstraat 98, 3985 RX Werkhoven
N 52.01760, E 5.24346

3. Camperplaats Wijk bij Duurstede

De minicamping “‘t Boomgaardje” gelegen in Wijk bij Duurstede heeft gemiddeld een 8,9 gescoord uit 124 reviews. Deze minicamping is omringd door een prachtige omgeving met vele wandelpaden waarbij je door de natuur kan lopen. Wanneer je ook behoefte hebt aan gezelligheid ben je in Wijk bij Duurstede aan het juiste adres. Vlakbij is er een winkelcentrum met gezellige restaurants, een wekelijkse markt, een kasteel dat je kan bezoeken en meerdere evenementen door het jaar heen. De camperplaats is het hele jaar door geopend en de richtprijs is € 20,00. Er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar.

Wijkersloot 21, 3961 MN Wijk bij Duurstede
N 51.98070, E 5.30017

4. Camperplaats Nieuwer ter Aa

De camperplaats “Oukoop 46” gelegen in Nieuwer ter Aa heeft gemiddeld een 8,6 gescoord uit 34 reviews. Nieuwe ter Aa is een dorpje gelegen tussen Breukelen en Vinkeveen. De camperplaatsen bestaan uit een verharde ondergrond, maar hebben ook een ruim grasveld om zich heen liggen. In de omgeving van Nieuwer ter Aa is naast fietsen en wandelen ook genoeg te doen. Vlakbij ligt bijvoorbeeld het subtropische zwembad ‘T Kikkerfort waarin je lekker een dagje kan gaan zwemmen. Ook is er vlakbij een kaasboerderij waar boerenkaas wordt gemaakt en een fruitkwekerij te vinden. De camperplaats is vanaf maart tot oktober geopend en de richtprijs is € 15,00. Er zijn maximaal 14 plaatsen beschikbaar.

Oukoop 46, 3626 AX Nieuwer Ter Aa
N 52.19365, E 4.97151

5. Camperplaats Everdingen

De camperplaats “Fort Everdingen” gelegen in Everdingen heeft gemiddeld een 8,4 gescoord uit 54 reviews. Wie van historisch kamperen houdt zit hier op zijn plek. Fort Everdingen bestaat uit een natuurterrein van 12 hectare met daarop een aantal gebouwen van militair-historische betekenis. Het fort werd namelijk in de 19de eeuw gebouwd als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In 2015 kwam het in handen van bierbrouwerij Duits&Lauret. De brouwers serveren hier hun bier aan bezoekers en bieden daarnaast kleine hapjes aan. Op het fortterrein is een camping gesitueerd met aparte plekken voor campers. De camperplaats is het hele jaar door geopend en de richtprijs is € 12,50. Er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar.

Noodweg 2, 4121 KK Everdingen
N 51.96278, E 5.17401

Wil jij deze camperplaatsen in Utrecht bezoeken, maar ben je niet in het bezit van een camper? Huur dan een camper via Goboony!

Bekijk aanbod