Camper huren in Ierland

0 Filters
Sorteer op:

Campers in provincies

×

Datums

Dagprijs

Aanbiedingen

Waar start je reis?


Annulatie

Slaapplaatsen

0
0
0
0
0
0
0
0
0

Type Camper

Bouwjaar

Gemak aan boord

Tijdens het rijden

Huisdieren:

Roken:

Festivals:

Camper huren in Ierland

Je kan via Goboony ook een camper huren in Ierland. Je vliegt er al in anderhalf uur naar toe en kunt dan de rest van je vakantie genieten van je camperreis door het land van de klavertjes, pubs en fantastisch mooie natuur.

Lees meer …

Meer dan 133.250 huurders gingen je voor

Waarom een camper huren in Ierland?

Het voordeel van een camper huren in Ierland is dat je niet eerst de hele weg naar Ierland hoeft te rijden en ook de Noordzee niet over hoeft te steken met een Nederlandse camper. Je vliegt er al in anderhalf uur naar toe en hebt zo meer tijd om echt het land te zien. Je kunt misschien zelfs met de verhuurders afspreken dat de camper klaar staat bij het vliegveld. Veel verhuurders zullen daar niet moeilijk over doen en onze Ierse collega kan je ook altijd helpen om het te organiseren.

Wat ook ideaal is is dat een Ierse camper afgestemd is op het links rijden. Zo zal het links rijden stukken makkelijker gaan.

Meer lezen?

Voordat je naar Ierland gaat is het wel handig om je even in te lezen. Zo kun je je voorbereiden op het links rijden en ook vast uitzoeken welke route je wil rijden.

Links rijden

Roadtrip Ierland

Mooiste plekken in Ierland