Camper huren in ‘s-Hertogenbosch

Wil jij makkelijk en betrouwbaar een camper huren in ‘s-Hertogenbosch? Huur dan een camper via Goboony. Goboony is een deelplatform waarop campereigenaren hun camper kunnen verhuren aan anderen. De campers zijn allemaal verzekerd en APK gekeurd, waardoor je er zeker van bent dat je een veilige camper huurt. En dat ook nog bij jou in de buurt.

Op deze pagina vind je alle campers die in ‘s-Hertogenbosch worden aangeboden. Ook kun je binnen de provincie Noord-Brabant zoeken naar een camper. Wat voor camper je ook zoekt, er zal vast een geschikte camper voor je tussenzitten.

Lees meer …

Meer dan 285.500 huurders gingen je voor

Camperplaats ‘s-Hertogenbosch

Ga je op vakantie naar ‘s-Hertogenbosch? Dan wil je natuurlijk ook overnachten op een mooie camperplaats. Helaas zijn er geen camperplaatsen in ‘s-Hertogenbosch, maar er zijn wel mooie plekjes in de buurt om te kamperen. Camping de Miesboule is zo’n mooi plekje. Deze mini-camping is gelegen in Meijerijstad, zo’n 10 km van ’s-Hertogenbosch. De camper, die van alle gemakken voorzien is, wordt gerund door zeer gastvrije beheerders. Ook is er een mooie speeltuin en een jeu de boule baan. Er is zelfs een fijne recreatieruimte met tv en met een terras.

Bezienswaardigheden ‘s-Hertogenbosch

Er zijn vele mooie bezienswaardigheden in ‘s-Hertogenbosch. Je hebt er vele musea, meerdere podia voor kleinkunst, theater en muziekvoorstellingen. De meeste bezienswaardigheden zijn in het historische centrum van de stad. Voorbeelden van bezienswaardigheden zijn de Sint Janskathedraal, de oude vestingwerken en het paleiskwartier. Als je graag musea bezoekt kun je naar het Noordbrabants museum en het stedelijk museum ‘s-Hertogenbosch. Het Noordbrabants museum is volledig gewijd aan Noord-Brabant. Je vindt er vooral kunst en cultuur, maar ook leer je er alles over de lange interessante geschiedenis van de streek. In het stedelijk museum vind je een leuke afwisselende verzameling van moderne en hedendaagse beeldende kunst en design. In de collectie zijn zelfs enkele werken van Pablo Picasso. Ook zijn er werken te zien van aanstormende Nederlandse talenten en er zijn regelmatige wisselende exposities. Je bezoekje aan ‘s-Hertogenbosch is natuurlijk niet compleet zonder een Bossche Bol, bij Jan de Groot haal je de allerlekkerste.

Evenementen in ‘s-Hertogenbosch

Wil je ‘s-Hertogenbosch op een originele manier ontdekken? Ga dan mee met de bier- en brouwerijwandeling. Er is hier aandacht voor bepaalde cultuurhistorische objecten en er is aandacht voor de rol die de brouwerijen en het bier hebben gespeeld in de stad. Onderweg bezoek je een paar tapperijen en cafés en aan het einde is er een kleine bierbrouwerij. Als je van jazz houdt, ben je in ‘s-Hertogenbosch ook op de goede plek. Iedere eerste vrijdag van de maand kun je in brasserie Cé genieten van fresh jazzy sounds, funky drinks en ‘soul’food.