Winnaar Sabrina ging voor het eerst op vakantie met de camper

22 augustus 2016 in Ervaringen en Camperreisverhalen

Op 1 maart van dit jaar won Sabrina Zijlstra een camper voor een week via onze Goboony Facebook pagina, dit omdat wij toen 1.500 Facebook likes hadden behaald. Inmiddels zijn dat al ruim 7.000 (!) pagina likes en is Sabrina met de camper op vakantie geweest. We hebben haar gevraagd hoe ze de vakantie heeft ervaren…

Met de camper naar Frankrijk

Sabrina was dolgelukkig toen ze de prijs won. Al snel was de bestemming bekend: met de camper naar Frankrijk! Een beetje spannend was het wel want het was inmiddels twintig jaar geleden dat Sabrina voor het laatst kampeerde, toen met haar opa en oma. “Eerlijk gezegd ben ik niet zo avontuurlijk” zei ze. Misschien avontuurlijker dan ze dacht, want ze had tenslotte meegedaan met de actie ;).

Winnaar Goboony Facebook Actie naar Frankrijk met camper

Contact met de campereigenaar

Op een donderdag begon het avontuur. De camper, Sophie genaamd, werd opgehaald bij haar eigenaar Mark. Ze hadden al eerder contact gehad via de de Goboony website (zoals gebruikelijk is wanneer je via Goboony een camper huurt) en ter plekke werd goed uitgelegd hoe alles werkt bij Sophie. Dat haalde toch wat spanning weg. Het is erg fijn wanneer de eigenaar even de tijd neemt, vooral wanneer het rijden met een camper nieuw voor je is!

Camper inpakken en vertrekken

Thuis werd de camper ingepakt, was er nog even tijd voor een “powernapje” en toen was het al tijd om te vertrekken. Sabrina, haar twee dochters en haar vriend gingen ‘s nachts op pad richting Frankrijk. Om 06:00 waren ze al in Verviers, Belgïe. Tijd om te tanken en nog even wat slaap te pakken. Meteen een voordeel van met de camper op vakantie gaan: Je bed heb je altijd bij je!

Winnaar Goboony Facebook actie klaar voor vertrek

Bestemming bereikt!

In de middag werd de bestemming bereikt: Camping “La Dune Blanche” in de prachtige omgeving van Pas-de-Calais in Frankrijk. Onderweg werd al flink genoten van de heuvelachtige omgeving. ”We genoten van het uitzicht tijdens de ochtend uren, de rust die over de heuvels straalt en de mooie dorpjes die ertussenin liggen”. Af en toe leverde het rijden met de camper ook wat spannende momenten op. “De heuvels af ging enorm lekker natuurlijk. Berg op werd wel wat spannend! Uiteindelijk maakte we berg af flink wat vaart zodat we misschien makkelijker bult op zouden kunnen komen. Toch zakte de camper soms terug 50 km per uur. Dat waren best wat spannende momenten.” aldus Sabrina.

Winnaar Goboony Facebook actie bereikt Pas de Calais

Ga met een camper op vakantie

Het kamperen met een camper is Sabrina goed bevallen. “Ga zeker met een camper op vakantie! Mijn meiden vonden het geweldig om met een "huis" op vakantie te gaan. Je hebt alles bij je, zo makkelijk! Dankzij Goboony, Mark en natuurlijk camper Sophie hebben wij een super geweldige vakantie gehad! Heel erg bedankt allemaal!” Jij ook bedankt Sabrina, wij vinden het zo fijn dat jij en je gezin een mooie campervakantie hebben gehad! Daar doen we het voor. :)

Met je camper op vakantie naar krijtrotsen Frankrijk

Pas-de-Calais in Frankrijk

Wat valt er eigenlijk allemaal te zien in Pas-de-Calais in Frankrijk?

  • Heel veel mooie gerestaureerde stadjes

  • De kust met schitterende krijtrotsen zoals de Cap Gris-Nez en Cap Blanc-Nez deze steken ongeveer 130 meter boven de zeespiegel uit

  • Veel WW2 geschiedenis, zoals bij het plaatsje Saint-Omer. Hier vind je nu een museum met een ondergronds gangenstelsel van ruim 7km!

  • Fijne badplaatsen als Boulogne-sur-Mer en Le Touquet