Coronavirus: Gratis annuleren, reizen met een camper en meer. Lees alles over COVID-19. Lees meer

Gezinscamper huren

Start- en einddatum tot
Klanten beoordelen Goboony met een 9,4! Gebaseerd op 12.136 ervaringen

Huur een gezinscamper voor een onvergetelijke vakantie

Wil je ook een keer een camperreis maken met je gezin? Gelijk heb je! Een campervakantie is een onvergetelijke belevenis waarbij het reizen zelf voor een enorm gevoel van avontuur geeft, maar de camper biedt ook al het comfort dat je nodig hebt. Je hebt altijd een plek in de buurt waar je kinderen kunnen uitrusten of even kunnen eten en je bepaalt zelf het reistempo. Onze Co-founder zegt niet voor niks altijd ‘Het is ideaal voor een gezin. Speelgoed blijft namelijk op dezelfde plek liggen, you only change the scenery’.

Aanbod van gezinscampers

Via Goboony kun je gemakkelijk een camper huren die genoeg ruimte biedt voor het hele gezin. Hieronder vind je een overzicht van het aanbod. De campers worden verhuurd door particulieren, waardoor de prijs vaak net wat voordeliger is dan bij een verhuurbedrijf, je campers kunt vinden in alle soorten en maten en fijn persoonlijk contact hebt. Goboony biedt daarbij een veilig betaalsysteem en de benodigde papieren. Ook staat ons support team iedere werkdag voor je klaar.

Profiteer nu van gratis annuleren

Je kunt tot 7 dagen voor vertrek gratis je boeking annuleren. Bekijk hier de voorwaarden. Ook kun je altijd kosteloos jouw reis verzetten naar een andere vertrekdatum. Bekijk direct de beschikbare campers.

Waarom een camper huren via Goboony?

  • Gratis annulering bij overmacht door Corona

  • 40% goedkoper dan verhuur bedrijven

  • Grootste aanbod campers in Nederland

  • Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering

  • Persoonlijk support
    085 401 68 32
    (Ma. - Vrij 9 - 18uur)

Campers aanbevolen door Goboony