Wat verdient Goboony en wat kost het om mijn camper op Goboony te verhuren?

12 maart 2024 in Kosten & opbrengsten en Over camper verhuren

Je vraagt je misschien af hoeveel het kost om je camper op ons platform te verhuren en hoe Goboony inkomsten genereert. We hebben het voor je op een rijtje gezet. 

Wat verdient Goboony? 

Het aanmaken van een account en het plaatsen van een advertentie voor jouw camper op Goboony is voor jou gratis. Dus waar verdient Goboony op? Goboony brengt reizigers servicekosten in rekening: maximaal 19,5% van het totale bedrag van de huurprijs, afhankelijk van de tijd van het jaar. Zo verdienen wij als bedrijf ons inkomen.

Wat kost het om mijn camper op Goboony te verhuren? 

Een account aanmaken, adverteren en verhuren op Goboony is dus helemaal gratis. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wat je als huurtarief instelt, is het bedrag dat je verdient. Het enige waar jij rekening mee moet houden is dat er mogelijk extra kosten zijn voor de verzekering. Naast je primaire camperverzekering, heb je een verzekering om te kunnen verhuren nodig. Je kunt een huurverzekering afsluiten bij je huidige verzekeringsmaatschappij of je kunt gebruik maken van de Goboony Dagverzekering

De gemiddelde inkomsten uit het verhuren van een camper op Goboony variëren van ongeveer €5.000 tot €10.000 per jaar, en rond de €800 per week in het hoogseizoen. Bereken direct hoeveel jij kunt verdienen

Kan ik het gratis uitproberen?

Ja! Het verhuren van je camper is gratis. Je kunt je camper op ons platform plaatsen en gratis uitproberen hoe verhuren werkt. Wil je doorgaan met verhuren, dan blijft het gratis.

Hoe werkt het met de servicekosten?

Wanneer er op ons platform een boeking wordt gemaakt, worden aan de huurder servicekosten in rekening gebracht die kunnen oplopen tot 19,5% van de huurprijs. Dit bedrag komt bovenop jouw huurtarief en wordt dus niet van jouw inkomsten afgetrokken. Wanneer een huurder een huurverzoek op ons platform plaatst, worden de servicekosten direct toegevoegd aan de huurprijs. Daarom is de totale huursom die zij zien iets hoger dan de inkomsten die jij voor deze boeking ontvangt. Naast de totale huursom wordt de huurder €35 aan administratiekosten in rekening gebracht voor boekingen van maximaal vijf dagen en €50 voor boekingen van meer dan vijf dagen. 

Voordelen van het verhuren van je camper op Goboony

  • Verhuren op Goboony is gratis
  • Je bepaalt zelf hoe, aan wie en wanneer je wilt verhuren
  • Verhuur veilig en met een gerust hart door te kiezen voor de Goboony Dagverzekering
  • We bieden ondersteuning gedurende het hele proces
  • We bieden een veilig betalingssysteem van derden
Verhuur je camper op Goboony
Het is gratis! Je bepaalt zelf aan wie en wanneer je verhuurt.