Hoeveel kan ik met mijn camper verdienen?

13 maart 2024 in Kosten & opbrengsten en Over camper verhuren

Hoeveel kan ik met mijn camper verdienen?

Huurinkomsten liggen gemiddeld tussen de €5.000 en €10.000 per jaar. Wanneer je een advertentie aanmaakt, geven wij een adviestarief op basis van vergelijkbare campers (leeftijd, type camper, aantal slaapplaatsen, etc.). Bereken direct hoeveel jij kunt verdienen. 

Welke prijs kan ik voor mijn camper vragen?

Als nieuwe verhuurder worden voor je eerste twee boekingen onze aanbevolen tarieven ingesteld als de maximumtarieven. Deze adviestarieven zijn gebaseerd op de tarieven van vergelijkbare campers. Uit onze gegevens blijkt dat concurrerende prijzen de kans op het ontvangen van een huurverzoek, en daarmee je eerste beoordeling, aanzienlijk vergroot. Nadat je eerste twee boekingen zijn bevestigd, heb je de mogelijkheid om de huurprijs naar eigen wens aan te passen.
Goboony welke prijs verdienen voor camper

Hoe vaak kan mijn camper verhuurd worden?

Gemiddeld wordt een camper op ons platform voor minimaal 8-12 weken per jaar verhuurd. De exacte duur kan variëren, afhankelijk van een aantal factoren: tarieven, de kwaliteit van je foto’s, hoevaak je camper beschikbaar is, etc. Ook is het belangrijk dat je goed en snel reageert op huurverzoeken, de kans op een bevestigde boeking is dan vele malen groter. 

Blijft er aan het eind, na belastingen, tijd en verzekeringskosten, nog geld voor mij over? 

Het aanmaken van een account en het plaatsen van een advertentie voor jouw camper op Goboony is gratis. Houd er bij het bepalen van de huurprijs van je camper rekening mee dat het door jou opgegeven tarief het bedrag is dat je ontvangt. Als je gebruik maakt van de Goboony Dagverzekering, dan worden de kosten van de verzekering van jouw huurprijs afgetrokken. Het resterende bedrag zijn jouw huurinkomsten. Wij raden aan om niet de gehele premie door te berekenen in je dagtarief. Dit kan tot gevolg hebben dat je camper te duur wordt en minder huurverzoeken ontvangt. 

Voor meer informatie over belastingen kun je terecht op onze informatiepagina over belastingregels met betrekking tot verhuur

Voordelen van het verhuren van je camper op Goboony

  • Verhuren op Goboony is gratis
  • Je bepaalt zelf hoe, aan wie en wanneer je wilt verhuren
  • Verhuur veilig en met een gerust hart door te kiezen voor de Goboony Dagverzekering
  • We bieden ondersteuning gedurende het hele proces
  • We bieden een veilig betalingssysteem van derden
Verhuur je camper op Goboony
Het is gratis! Je bepaalt zelf aan wie en wanneer je verhuurt.