Hoe maak ik een aantrekkelijke advertentie?

11 maart 2024 in Tips & voordelen en Over camper verhuren

Wij vertellen je in een paar eenvoudige stappen hoe je een aantrekkelijke advertentie maakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw advertentie opvalt. 

Hoe maak ik een aantrekkelijke advertentie?

  1. Advertentiesterkte

Zorg ervoor dat je advertentie de Gold-status heeft bereikt door minimaal twee kortingen en 15 foto's toe te voegen. Dit vergroot je zichtbaarheid in de zoekresultaten.

  1. Lagere dagprijs

Om jouw camperadvertentie aantrekkelijker te maken voor potentiële huurders, is het aan te raden om met een lagere prijs te beginnen, vooral als je nog geen recensies hebt. Huurders hebben vaak de neiging om te kiezen voor campers met positieve beoordelingen. Je kunt altijd overwegen de prijs te verhogen, nadat je enkele succesvolle boekingen hebt afgerond. Begin met onze aanbevolen adviesprijs en pas deze aan naarmate je meer ervaring en positieve feedback opbouwt.

  1. Foto's

Presenteer jouw camper op een aantrekkelijke manier met hoogwaardige foto's! Kies voor scherpe, horizontale beelden die de camper vanuit alle hoeken, inclusief het interieur, tonen. Voeg gerust ook een of twee foto's toe van jouw laatste avontuurlijke vakantie, zodat potentiële huurders zich een voorstelling kunnen maken van hun toekomstige reis.

  1. Gedetailleerde advertentiebeschrijving

Creëer een aantrekkelijke eerste indruk met een gedetailleerde advertentiebeschrijving. Begin met een vriendelijke kennismaking en benadruk wat jouw camper uniek maakt. Beantwoord inspirerende vragen, zoals wat jou motiveert om een camper te bezitten en ermee te reizen, de unieke eigenschappen van jouw camper en de voordelen van het huren ervan. Overweeg informatie over beveiligde parkeerplaatsen, nabije toegang tot openbaar vervoer en luchthavens, mogelijke kortingen op campings, en lokale attracties die huurders niet mogen missen. Voeg ook handige tips toe waar huurders rekening mee moeten houden.

  1. Flexibel annuleringsbeleid

Vergroot de aantrekkelijkheid van je advertentie met een flexibel annuleringsbeleid dat gemiddeld 25% meer aanvragen genereert. Aangezien de meeste reizigers op zoek zijn naar flexibiliteit bij het plannen van hun vakantie, kan het starten met het meest flexibele annuleringsbeleid hen aanmoedigen om een huurverzoek in te dienen.

  1. Beheer je kalender

Houd je kalender up-to-date door te controleren of er langere periodes zijn geblokkeerd terwijl de camper mogelijk beschikbaar is. Werk eventuele nieuwe onbeschikbaarheid onmiddellijk bij om een hoog acceptatiepercentage te behouden, wat de zichtbaarheid van je advertentie ten goede komt.

  1. Minimale huurperiode

 

Het instellen van minimale huurperiodes van meer dan twee dagen kan het aantal huurverzoeken beperken en het verkrijgen van boekingen buiten het hoogseizoen bemoeilijken. Overweeg om per seizoen afwijkende minimale huurperiodes in te stellen om flexibiliteit te behouden. Dit kun je onder 'Boekingsvoorwaarden' instellen. 

  1. Flexibiliteit bij ophalen/inleveren

Probeer flexibel te zijn wat betreft de ophaal- en afleverdagen, omdat je hierdoor aan meer huurverzoeken kunt voldoen. Dit zorgt ervoor dat je zowel lange weekendboekingen als midweekuitjes krijgt.

Verhuur je camper op Goboony
Het is gratis! Je bepaalt zelf aan wie en wanneer je verhuurt.