Top 5 camperplaatsen Zuid-Holland

6 juli 2017 in Tips voor reizigers, Campings en camperplaatsen & Nederland

Ga je met je camper op vakantie naar Zuid-Holland en ben je nog op zoek naar leuke camperplaatsen? Zoek dan niet verder! Wij hebben de 5 leukste camperplaatsen van Zuid-Holland voor je op een rijtje gezet.

1. Camperplaats Den Haag

Aan de rand van Den Haag ligt Camperpark Den Haag. Vanaf de camperplaats in Den Haag is het centrum van de stad makkelijk te bereiken. Ook andere plaatsen in Zuid-Holland zoals Scheveningen, Delft en Zoetermeer liggen dichtbij. De camperplaatsen die de camping biedt, zijn verhard en enkele plaatsen zijn voorzien van stroom. Verder beschikt Camperpark Den Haag over douches en toiletten, een plaats waar je je grijswater kunt lozen, een plaats waar je het chemisch toilet kunt legen en een plek om schoon water te tanken. Ook kun je gebruik maken van een wasmachine en een droger. Om op deze camperplaats helemaal in de vakantiestemming te komen, bieden ze in de ochtend warme broodjes van de broodjesservice aan.

2 .Camperplaats Rotterdam

Bij een vakantie in Zuid-Holland mag een bezoekje aan Rotterdam zeker niet ontbreken! Een leuke camperplaats in Rotterdam is Stadscamping Rotterdam. De camperplaats ligt tegenover Diergaarde Blijdorp aan de rand van het centrum. Door de goede busverbinding ben je binnen 10 minuten in hartje centrum. Op de fiets ben je er overigens net zo snel. De stadscamping beschikt over zowel een zonnig veld als schaduwrijke plekjes, waar je met je camper terecht kunt. Verder is er een plek waar je het chemische toilet kunt legen en op de camperserviceplaats kun je de ingebouwde tank van je camper legen en vullen.

Goboony top camperplaatsen Zuid-Holland camperplaats Rotterdam

3. Camperplaats Noordwijk

Wie van rust en natuur houdt, kan zijn hart ophalen op Natuurkampeerterrein de Ruigenhoek. Deze camperplaats in Noordwijk ligt aan de rand van de Amsterdamse Waterleidingduinen. De camping is voorzien van de vier basiswaarden: rust, ruimte, eenvoud en natuur. Met die basiswaarden in gedachten zijn ook de camperplaatsen opgezet. De camperplaatsen van het natuurkampeerterrein zijn ruime standplaatsen die voorzien zijn van basisvoorzieningen. Elektriciteit wordt gewonnen door zonnepanelen. Om op de camperplaats te overnachten, moet je in het bezit zijn van een natuurkampeerkaart. Deze is op het terrein van de camping verkrijgbaar. Deze camperplaats in Noordwijk.

Goboony top camperplaatsen Zuid-Holland camperplaats Noordwijk

4. Camperplaats Ouddorp

Ben je op zoek naar een camperplaats in Ouddorp op Goeree-Overflakkee? Ga dan naar Camping Brouwersdam! Tijdens je verblijf op deze camping kun je genieten van een combinatie van zon, zand, zee, wind, natuur en rust. Deze camperplaats in Ouddorp is daarom de ideale plek voor iedereen die van kiten, windsurfen, fietsen, duiken, zwemmen of vissen houdt. Uiteraard kun je er ook de rust opzoeken en heerlijk een boek lezen. De camping heeft 25 zeer ruim opgezette plaatsen in een landelijke, rustige omgeving met een uniek uitzicht op de polders en de vuurtoren van Ouddorp. De camperplaatsen zijn voorzien van 16A stroom en hebben een verharde ondergrond. Ook beschikt de camping over een verwarmde sanitaire ruimte met een spoelplaats voor wetsuits. Tot slot is er de mogelijkheid om water te tanken, het chemisch toilet te legen en is er op het gehele terrein gratis Wi-Fi.

Goboony top camperplaatsen Zuid-Holland camperplaats Ouddorp

5. Camperplaats Giessenburg

Op de boerderij van de familie de Groot in Giessenburg kun je voor meerdere dingen terecht. Ooit zijn ze begonnen met een boerenterras waar je tijdens een fietstocht terecht kan voor een kopje koffie en een stuk verse appeltaart of een lekkere boerenlunch. Ook hebben ze een winkeltje met boeren brocante en kun je er terecht voor boerengolf. Maar het belangrijkst voor camperaars is dat ze ook een aantal camperplaatsen hebben. Vanaf de camperplaatsen heb je een weids uitzicht over de weilanden en ze bieden je alles wat je als camperaar nodig hebt, van wifi tot lozing van het chemisch toilet!

Wil jij deze camperplaatsen in Zuid-Holland bezoeken, maar ben je niet in het bezit van een camper? Huur dan een camper via Goboony! #LETSGOCAMPING

Bekijk aanbod