Op huwelijksreis met een Volkswagen camperbusje

6 maart 2017 in Ervaringen en Camperreisverhalen

Met een Volkswagen camperbusje op huwelijksreis. Deze droom hebben Wim en Heleen in 2016 waargemaakt! Vanuit Nederland vertrokken zij via Duitsland naar Italië en Zwitserland om na 3 fantastische weken weer op Nederlandse bodem aan te komen. Ze wilden anderen ook graag de vrijheid van een camper laten ervaren en hebben hun verhaal gedeeld met ons!

Goboony huwelijksreis volkswagen camperbus trouwen VW natuur

Onze droom met een VW bus

Wim en Heleen droomden al 10 jaar van een eigen Volkswagen T2 busje. Toen Wim zijn vrouw op 27 juni 2015 ten huwelijk vroeg, begonnen ze met het plannen van hun bruiloft en huwelijksreis. Al snel kwam het idee om een Volkswagen T2 busje onderdeel te laten zijn van deze geweldige gebeurtenis. Ze wilden graag een T2 als trouwauto en er daarna eigenlijk ook mee op huwelijksreis gaan. Na wat verder dromen besloten ze om zo'n prachtige bus aan te schaffen en hem ook te gaan verhuren. Op die manier konden ze de onderhoudskosten betalen en werd het ineens mogelijk om hun droom te delen met anderen! Wim en Heleen zijn 27 augustus 2016 getrouwd en zijn vervolgens direct met hun Volkswagen bus op huwelijksreis gegaan naar Italië. Na terugkomst zijn 7 Goboony vrienden er ook mee op avontuur geweest. “Geweldig om er zelf zo veel plezier mee te hebben en dit te kunnen delen met anderen!” aldus Wim.

Goboony camper Huwelijksreis VW camperbusje volkswagen manchetknopen

De huwelijksreis met een VW bus

De Volkswagen T2 heeft het echtpaar op hun huwelijksreis in 3 weken via Duitsland naar Zwitserland gebracht. Na stops in Bazel en het Meer van Genève kwamen ze aan in de Aosta vallei in Italië. Na een ballonvaart in de bergen ging de reis verder naar Turijn, de Piemonte streek aan de kust bij Levanto, Florence en de Chianti streek. Met een bus vol heerlijke wijnen zijn ze via Levanto richting het Lugano meer in Zwitserland gereden om via de andere kant van Zwitserland en Duitsland weer in Nederland aan te komen. ‘’Een onvergetelijke reis en heerlijk om na zo'n bijzondere gebeurtenis lekker na te genieten!‘’

Mooi om te vermelden is dat ze bij het huwelijk een platenspeler met een kist vol platen hadden gekregen van al hun gasten. Deze platenspeler hebben ze uiteraard meegenomen op hun onvergetelijke reis! Zo konden ze op de campings iedere dag een paar mooie platen uitpakken en de verhalen lezen van al hun gasten die daar wat hadden opgeschreven. ‘’De ultieme vrijheid die een camper geeft om dit soort dingen te kunnen doen is fantastisch! Wij gaan hier nog jaren van genieten en hopen dat we onze droombus nog vaak met anderen kunnen delen!”

Goboony huwelijksreis volkswagen camperbus trouwen droomreis echtpaar

Ben je na het lezen van dit verhaal ook helemaal enthousiast geworden om een camper te huren voor je huwelijksreis? Bij Goboony kan je de enige echte Volkswagen T2 bus van Wim en Heleen huren! Wil je meer inspiratie op doen voor je huwelijksreis? Neem dan eens een kijkje op huwelijksreiswijzer voor de reis van je dromen. Liever op huwelijksreis in een andere camper? Bekijk dan ons aanbod van andere campers in zowel Nederland als in het buitenland. Veel plezier! #LETSGOBOONY

Goboony huwelijksreis volkswagen VW camperbus trouwen ringen