Je camper verzekeren voor verhuur

14 juni 2020 in Verhuurtips en Tips voor eigenaren

Verhuren en verzekeren in één stap

Goboony dagverzekering is de makkelijkste manier voor extra financiële bescherming tijdens de verhuur van je camper. De verzekering gaat automatisch aan tijdens de verhuur, dus je hebt geen kosten wanneer de camper niet wordt verhuurd. Het is een geïntegreerde verzekeringsoptie die wordt geactiveerd wanneer je camper wordt verhuurd via Gobony en wordt uitgeschakeld wanneer je camper weer retour is. Het beste van alles is dat je er niets extra's voor hoeft te doen. Het is zo makkelijk! 

De belangrijkste voordelen

 • Betaal per huurdag, geen jaarcontract nodig
 • Alles werkt online, geen papierwerk nodig
 • Financiële zekerheid en 24/7 pechhulp
 • Mogelijk met campers van elke leeftijd *

* Zie acceptatiecriteria

Maak een advertentie aan, selecteer de Goboony dagverzekering en je bent klaar om te verhuren.

Maak een advertentie aan

Dit is wat je krijgt met de Goboony dagverzekering

Dekt je bestaande verzekering de camper niet terwijl je deze verhuurt? Goboony dagverzekering zorgt hier wel voor.

 • Financiële schade-dekking: De verzekering is een aanvullende dekking op je bestaande primaire camperverzekering, die je tijdens de huurperiode financieel dekt. Als je een wettelijke aansprakelijkheidsclaim of aanrijdings schade hebt en je primaire verzekeraar weigert te betalen omdat je hebt verhuurd, wordt de Goboony-dagverzekering van kracht.
 • 24/7 Pechhulp: jouw huurder krijgt 24/7 pechhulp in het geval van een voertuigstoring of verloren sleutels, of wanneer de huurder het voertuig niet kan besturen vanwege een ongeval. Reparatie ter plaatse, slepen naar een garage of repatriering wordt verzorgd. Ook de kosten voor vervangend vervoer en accomodatie worden vergoed.

De Goboony dagverzekering wordt verzorgd door een grote Europese verzekeraar. Meer informatie over de verzekeringsdekking wordt binnenkort verstrekt en is onderworpen aan de volledige voorwaarden.

Vaste jaarlijkse camperverzekering voor verhuur

In Nederland zijn verschillende verzekeringen voor het verhuren van je camper te verkrijgen. Naast de risico’s op schade tijdens verhuur bieden ze ook pechhulp en vervangend vervoer voor de huurders. Bij deergelijke verzekeraars is je camper zowel verzekerd voor eigen gebruik als verhuur. De bekendste verzekeraar is onze partner NKC.

Goboony verhuurmodule camper NKC

NKC camperverzekering met verhuurmodule

 • 90%-125% premietoeslag over de jaarpremie van je eigenverzekering
 • Inclusief pechhulp en vervangende camper of auto bij stranding
 • Extra eigen risico bij verhuuur €750-€1000 (bovenop je eigen eigen risico) - Dit wordt gedekt door de borg en het eigen risico van de huurder.
 • Geen bonus-malus berscherming mogelijk bij verhuur.
 • Bekijk alle voorwaarden op NKC verzekeringsvoorwaarden

Bereken je premie

 

Ben je bij een andere verzekeraar verzekerd, controleer dan of verhuur is toegestaan. Of neem contact met ons op. We kunnen je vaak direct helpen: support@goboony.com of 085 - 401 68 32.

Klik hier voor andere handige blogs over het verhuren van je camper!