Fly and drive - Huur een camper in het buitenland

25 november 2019 in Camper- en campingtips en Tips voor reizigers

Natuurlijk kun je een camper huren in Nederland en dan naar het buitenland rijden, maar wil je wat langer genieten van de plaats van bestemming en langer de tijd hebben om in het desbetreffende land te blijven, dan kun je ook een camper in het buitenland huren. 

Goboony Fly and Drive

Camper huren in Italië en het Verenigd Koninkrijk

Wij zijn naast Nederland en België ook actief in Italië, Engeland en Schotland. Niet zo veel tijd maar toch het zuiden van Italië ontdekken? Geen zin om de boot te regelen maar wel graag een camperreis over Sardinië of door Schotland maken? Liever all the way gaan en ook een voertuig rijden met het stuur aan “de verkeerde kant”? Het is allemaal mogelijk als je een camper in het buitenland huurt! 

Goboony Fly and Drive

Andere Europese landen ontdekken

We hebben ook aanbod van campers in andere Europese landen. We zijn niet zo actief in deze landen en hebben geen support team die je eventueel kan helpen als je ergens door een taalbarrière niet uitkomt, maar het is zeker mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een camper huren in Valencia of Lissabon

Goboony Fly and Drive

Inspiratie voor camperreizen in Europa

Naar een ander land in Europa vliegen om daar een camper te huren is leuk natuurlijk, maar je wilt vast ook weten wat dan een mooie route is om te rijden. Gelukkig hebben wij een mooi overzicht van camperreizen in Europa. Kies het land en je favoriete route, regel de camper en je vliegticket en ga! 

Fly and drive - Parkeren bij het vliegveld

Ik kan me voorstellen dat je wel wat opkijkt tegen het feit dat je voor het Fly and Drive principe wel eerst naar het vliegveld moet. Wanneer je een camper huurt in Nederland of België haal je de camper op, laad je je spullen in en ben je klaar om te gaan. Nu moet je eerst met je spullen naar het vliegveld. Gelukkig kun je dat ook gewoon met je eigen auto doen. Tegenwoordig kan je eenvoudig online oriënteren op het parkeeraanbod rondom verschillende luchthavens. Vertrek je bijvoorbeeld vanaf Rotterdam Airport en ben je op zoek naar parkeren Rotterdam Airport? Via online vergelijkings- en boekingsplatform Vliegen en Parkeren vind je eenvoudig het beschikbare aanbod en je kan direct de gewenste parkeerplaats reserveren. Zo kun je makkelijk en goedkoop je auto parkeren in de tijd dat je lekker van je vakantie aan het genieten bent.