Overstapweken

Gebruik onze dagverzekering ook voor boekingen die gemaakt zijn op andere platforms


Al veel verhuurders maken gebruik van onze nieuwe Goboony dagverzekering. We hebben al herhaaldelijk de vraag gekregen of de verzekering ook gebruikt kan worden voor boekingen die al gemaakt zijn op een ander auto of camper deelplatform. Natuurlijk is de verzekering daar niet direct voor bedoeld, maar we hebben besloten dit nu toch mogelijk te maken. Tot en met 31 juli kun je gebruikmaken van de Goboony overstapweken.

Profiteer van onze dagverzekering met de Goboony overstapweken

Nu we eindelijk een goede dagverzekering in Nederland voor elkaar hebben, willen we dat succes graag delen. Zo kunnen we het gebruik van campers stimuleren en camper eigenaren verder helpen. Op die manier zorgen we met elkaar dat er veel minder nieuwe campers nodig zijn, door te gebruiken wat we al hebben. Dat is tenslotte onze missie!

Regel het eenvoudig online

Onze overstapweken lopen nog tot en met 31 juli, en het is heel eenvoudig om je boeking van een ander platform over te zetten naar ons platform met de nieuwe dagverzekering. Als je onderstaande stappen volgt, is het zo gebeurd.

  1. Stuur een mail naar support@goboony.com.
  2. Voeg het huurcontract toe dat je zou willen verzekeren. De boeking moet vóór 25 juni 2020 gemaakt zijn met een vertrekdatum na 3 juli 2020.
  3. Wij controleren of de camper en de huurder gedekt worden door onze verzekering.
  4. Na ons akkoord kun je de boeking annuleren op het andere platform.
  5. De huurder kan vervolgens voor dezelfde periode de boeking maken op het platform van Goboony. Indien de camper nog niet op Goboony te huur staat, kan er meteen gratis een advertentie worden aangemaakt. Wij zetten deze dan met spoed live.
  6. De verhuurder krijgt de netto huursom uitbetaald + de service fee van 15% die normaal gesproken voor Goboony is.
  7. Met de extra 15% die de verhuurder krijgt uitgekeerd, kunnen eventuele annuleringskosten op een ander platform worden betaald.. 
  8. De boeking kan nu gewoon doorgaan via ons platform en met dekking van de Goboony dagverzekering.

We hopen hiermee iedereen te kunnen helpen die zijn camper wil delen, maar dat nu niet kan. Ook buiten ons eigen platform.

Goboony dagverzekering

Goboony dagverzekering is de makkelijkste manier voor extra financiële bescherming tijdens de verhuur van je camper. De verzekering is alleen geldig tijdens de verhuur, dus je hebt geen kosten wanneer de camper niet wordt verhuurd. Het is een geïntegreerde verzekeringsoptie die wordt geactiveerd wanneer je camper wordt verhuurd en wordt uitgeschakeld wanneer je camper weer retour is. Het beste van alles is dat je er niets extra's voor hoeft te doen. Het is zo makkelijk! 

Lees meer

Heb je nog vragen?

Heb je verder nog vragen over de Goboony overstapweken? Stuur dan even een mailtje naar support@goboony.com. We helpen je graag.