Goboony Camperhotel

Als campereigenaar kent u het gevoel van vrijheid en comfort. Datzelfde gevoel bieden wij graag aan uw trouwe voertuig. In het Goboony Camperhotel nemen wij de zorg voor uw camper volledig uit handen; inclusief de soepele verhuur ervan. En daar plukt u de vruchten van!

Uw voordelen

U gebruikt uw camper natuurlijk niet het hele jaar. Een goede stalplaats is dus onontbeerlijk. Bovendien kunt u de camper verhuren in de periodes dat u er geen gebruik van maakt. Het Goboony Camperhotel combineert deze twee uitgangspunten met een geheel nieuwe dienstverlening:

 • Uw camper staat veilig op onze locatie, verzekerd en wel.
 • Uw camper is beschikbaar voor verhuur aan derden via Goboony
 • Bij verhuur verzorgt Goboony Camperhotel:
  • de inname en uitgifte van uw camper;
  • de administratieve afhandeling;
  • eventuele schadeafhandeling;
  • communicatie met de huurder;
  • de schoonmaak van uw camper na gebruik.

U wilt zelf gebruikmaken van uw camper? Dat kan. Aan het begin van het seizoen geeft u aan gedurende welke periode uw camper niet verhuurd kan worden. En als buiten die periode de camper niet is gereserveerd kunt u er ook altijd ‘last-minute’ zelf mee op pad.

Financieel aantrekkelijk

Zorgeloos verhuren via Goboony Camperhotel is niet alleen erg makkelijk, het is ook financieel aantrekkelijk. Onze professionele service, gekoppeld aan de krachtige verhuurmogelijkheden van Goboony zorgen ervoor dat uw camper met veel rendement verhuurd kan worden. De risico’s zijn beperkt en de flexibiliteit is groot.

Wat kost het?

Voor een verblijf van uw camper in het Goboony Camper Hotel rekenen we 10% van de huursom en brengen wij de huurder schoonmaakkosten in rekening. Eventuele extra werkzaamheden (altijd na toestemming van de verhuurder) worden separaat doorbelast. Voor de intake wordt eenmalig €150 gerekend.

 

Goboony Camperhotel hekIn het Goboony Camperhotel staat uw camper veilig achter het hek. 

Het Goboony Camperhotel wordt uitgevoerd in samenwerking met exclusieve partners. Bent u geinteresseerd in deze dienst? Neem dan direct contact met ons op via 085 401 68 32.

Meld je nu vrijblijvend aan

Marion

Wat een geweldig bedrijf en uitstekende service. We hebben genoten van een weekend met de camper, alles was top geregeld. Een echte aanrader!

Marion uit Soest

Joella

Wat een leuk bedrijf en initiatief: Goboony. Door Goboony hebben wij een geweldige camper ervaring gehad! Een ervaring om nooit te vergeten!

Joëlla uit Amsterdam