Goboony Camperhotel

Als campereigenaar kent u het gevoel van vrijheid en comfort. Datzelfde gevoel bieden wij graag aan uw trouwe voertuig. In het Goboony Camperhotel nemen wij de zorg voor uw camper volledig uit handen; inclusief de soepele verhuur ervan. En daar plukt u de vruchten van!

Uw voordelen

Goboony Camperhotel1U gebruikt uw camper natuurlijk niet het hele jaar. Een goede stalplaats is dus onontbeerlijk. Bovendien kunt u de camper verhuren in de periodes dat u er geen gebruik van maakt. Het Goboony Camperhotel combineert deze twee uitgangspunten met een geheel nieuwe dienstverlening:

 • Uw camper staat veilig op onze locatie, verzekerd en wel.
 • Uw camper is beschikbaar voor verhuur aan derden via Goboony
 • Bij verhuur verzorgt Goboony Camperhotel:
  • de inname en uitgifte van uw camper;
  • de administratieve afhandeling;
  • eventuele schadeafhandeling;
  • communicatie met de huurder;
  • de schoonmaak van uw camper na gebruik.

U wilt zelf gebruikmaken van uw camper? Dat kan. Aan het begin van het seizoen geeft u aan gedurende welke periode uw camper niet verhuurd kan worden. En als buiten die periode de camper niet is gereserveerd kunt u er ook altijd ‘last-minute’ zelf mee op pad.

Financieel aantrekkelijk

Zorgeloos verhuren via Goboony Camperhotel is niet alleen erg makkelijk, het is ook financieel aantrekkelijk. Onze professionele service, gekoppeld aan de krachtige verhuurmogelijkheden van Goboony zorgen ervoor dat uw camper met veel rendement verhuurd kan worden. De risico’s zijn beperkt en de flexibiliteit is groot.

Wat vragen we van u?

We willen graag dat uw huurders een onbezorgde campervakantie hebben. Daarom vragen we de campereigenaren om het volgende te regelen:

 • WA + volledig casco verzekering met verhuurdekking (inclusief pechhulpverzekering)
 • Onderhoud van de auto conform de richtlijnen van de fabrikant
 • Geldige APK

Wat kost het?

Voor een verblijf van uw camper in het Goboony Camper Hotel vragen we 30% van de netto verhuuropbrengst. Eventuele extra werkzaamheden (altijd na toestemming van de verhuurder) worden separaat doorbelast. Voor de intake wordt eenmalig €139 gerekend.

Verhuurinventaris inclusief

Heeft u een inventaris waar u waarde aan hecht? Dan vervangen wij die voor een standaardinventaris voor alle huurders. Gratis. En uw eigen inventaris slaan we veilig op, voor uw eigen gebruik.

 

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze exclusieve partner Camperhotel te Heukelum (tussen Utrecht en den Bosch). Overtuigd of nog vragen? Neem dan direct contact met ze op via info@camperhotel.eu of via 06 48 56 73 28

Goboony Camperhotel hekIn het Goboony Camperhotel staat uw camper veilig achter het hek. 

 

Marion

Wat een geweldig bedrijf en uitstekende service. We hebben genoten van een weekend met de camper, alles was top geregeld. Een echte aanrader!

Marion uit Soest

Joella

Wat een leuk bedrijf en initiatief: Goboony. Door Goboony hebben wij een geweldige camper ervaring gehad! Een ervaring om nooit te vergeten!

Joëlla uit Amsterdam