Zomervakantie 2019

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8.7!

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star empty 8.7/10

669 beoordelingen bij Kiyoh

Start- en einddatum tot

Activiteiten voor de zomervakantie 

Wil je de zomervakantie van 2019 eens op een andere manier inrichten? Dan is het huren van een camper deze zomer de ideale invulling van jouw zomervakantie! Vind bestemming waar je anders niet zou komen, rijd op wegen die je met een vliegvakantie over zou slaan en geniet van de ultieme vrijheid die een camper biedt. Ga je naar het zuiden van Spanje of juist het meest noordelijke puntje van Zweden of Noorwegen? Met een camper ga je je eigen pad en kies jij waar je heen wilt! Plan je zomervakantie voor 2019 en bepaal zelf waar de vakantie doorgebracht gaat worden. Natuurlijk ook voor mensen die al eens met een camper hebben gereisd!

Goboony helpt jou de zomervakantie door

Als je deze zomervakantie op reis gaat met een camper dan zullen er een hoop dingen op je af komen. Welke route wil je nemen, wat zijn de tolwegen in Europa en welke andere dingen mag je niet vergeten voor een zomervakantie met de camper. Vragen waar je stil bij moet staan voordat je op reis gaat. Goboony helpt je met alle onbekende dingen en geeft inspiratie voor als je nog niet weet waar je heen wil gaan deze zomer. Op onze blog vind je alle informatie, tips en inspiratie die jou kunnen helpen om deze reis in te gaan.

Zorgeloos de zomervakantie in

Wil je de woeste wildernis in met een oude camper, of juist wat meer luxe met een nieuwe camper? Goboony heeft een breed aanbod campers! Vind de camper die het beste bij jouw wensen past en neem contact op met de verhuurder. Simpel en snel huur je de camper van je dromen.

Data zomervakantie 2019

Regio zuid heeft zomervakantie van 6 juli tot 18 augustus 2019.
Regio midden heeft zomervakantie van 20 juli tot 1 september 2019.
Regio noord heeft zomervakantie van 13 juli tot 25 augustus 2019.

Camper huren in de zomervakantie