Retro camper huren

Bekend van

Waarom een retro camper huren?

Droomt iedereen niet van een roadtrip met een retro camper? Lekker op je gemakje cruisen langs de Franse kust, terwijl je af en toe stopt in een gezellig surfplaatsje. Of touren langs de wijnvelden in Italië om je dag af te sluiten onder je luifel, met een bord verse pasta, een goed glas wijn en een sprookjesachtige zonsondergang.

De busjes waren niet alleen populair in het hippie tijdperk, nu zijn ze ook heel populair. Niet gek ook, zodra je in een retro camper stapt voel je je intens gelukkig. En vaak zorgt zo’n camper niet alleen voor een lach op jouw gezicht, ook op die van je medeweggebruikers.

Classic camper verhuur via Goboony

Gelukkig kun je bij Goboony gemakkelijk een retro camper huren. We hebben ze in alle soorten en maten. Wat dacht je van een Volkswagen T2, een verbouwde oude brandweerwagen, een stoere mercedes of een retro hymer? Bij ons vind je het allemaal.

De campers worden verhuurd door particulieren en dat heeft allerlei voordelen. Zo zijn de prijzen zo’n 40% lager dan bij een verhuurbedrijf en is het persoonlijke contact erg fijn. De campereigenaren wonen in het hele land, dus je vind ook altijd een camper bij jou in de buurt. De busjes zijn allemaal door de keuring gekomen en zijn heel veilig. Al heeft het ook weer zijn charme dat de motor van een klassieker soms een beetje sputtert en je je helemaal moet overgeven aan slow travel.

Waarom een camper huren via Goboony?

Grootste aanbod campers in Nederland
Voor iedereen een camper
We helpen je verder!
Help Center
Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering
Duurzaam reizen

Retro campers