Wie zijn de reizigers die jouw camper willen huren?

22 maart 2016 in Verhuurtips en Tips voor eigenaren

Wie huurt mijn camper

Geverifieerde huurders

Reizigers kunnen hun verhuurder geruststellen door verificaties aan hun profiel toe te voegen. Wij verifiëren het emailadres en telefoonnummer, maar ook gekoppelde sociale profielen als Facebook en Google+ helpen in het vertrouwen. Verder moeten de recensies die een reiziger op z’n profiel heeft staan jou helpen beslissen of je jouw camper aan deze reiziger mee wilt geven.

Recensies

Achteraf laat de huurder ook een recensie over jou en je camper achter. Deze recensie verschijnt op je advertentiepagina. Goede recensies betekenen meer huuraanvragen. Zorg er dus voor dat je huurders tevreden terugkomen!

Zelf kiezen of je een aanvraag accepteert of niet

Je blijft natuurlijk eigen baas over je camper. Je kiest zelf aan wie je de camper wel of niet wilt verhuren. Het profiel van een reiziger helpt je om te beslissen. Reageer zo snel mogelijk op aanvragen, dat helpt ook weer voor jouw profiel als verhuurder.

Betalingen verlopen via Goboony

Goboony regelt de betalingen voor je. Dit doen wij om zowel de huurder als de verhuurder te beschermen. Zodra de reiziger betaald heeft, is de boeking definitief. Als de sleuteloverdracht goed is verlopen, maken wij de huursom naar je over.

Klik hier voor andere handige blogs over het verhuren van je camper!