Coronavirus: Veilig en flexibel reizen met een camper en meer. Lees alles over COVID-19. Lees meer
Workshop

'Zorgeloos je Camper Verhuren'

Leer hoe je je camper veilig en eenvoudig kunt verhuren op Goboony

Leer hoe je je camper veilig en eenvoudig kunt verhuren

Steeds meer campereigenaren willen hun camper verhuren omdat dit financieel aantrekkelijk is. Maar hoe zorg je ervoor dat alles lekker loopt? Elke maand geven wij de workshop ‘Zorgeloos verhuren’. William van Tienen, operationeel manager van Goboony, bespreekt alle ins & outs met je over hoe je je camper veilig en eenvoudig verhuurt via Goboony. 

Aankomende workshop

Online Webinar

  • 9 juli 2020 (do)
    19:00 - 20:00
  • Online Webinar

Aanmelden

Wat kan ik leren?

In de workshop leer je hoe je je camper veilig en eenvoudig zelf kan verhuren. Er wordt ingegaan op alle aspecten van het verhuren: Heb je alles goed geregeld? Ben je wel goed verzekerd? Wat gebeurt er als er schade aan het interieur is? En hoe ga je om met het schoonmaken of innen van borg? Wat gebeurt er als je huurder langs de kant van de weg komt te staan? En wat als de huurder op het laatste moment annuleert?

Op deze leuke en informele avond zal op al deze vragen antwoord worden gegeven en ga je naar huis met alle tips & tricks over hoe je met zo min mogelijk moeite de praktische zaken regelt.

Ons E-book ‘Zorgeloos Verhuren’

Ontdek alle aspecten van je camper verhuren in het vernieuwde e-book ‘Zorgeloos verhuren’ editie 2020. Download het e-book vol met tips van andere camper eigenaren over hoe je je camper veilig en eenvoudig zelf kunt verhuren. Het e-book is praktisch opgebouwd met handige checklists.

Download het e-book ‘Zorgeloos Verhuren’

Verhuurders Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang tips over het verhuren van je camper