Workshop 'Zorgeloos je Camper Verhuren'

Leer hoe je je camper veilig en eenvoudig kunt verhuren

Steeds meer campereigenaren willen hun camper verhuren omdat dit financieel aantrekkelijk is. Maar hoe zorg je ervoor dat alles lekker loopt? Elke maand geven wij de workshop ‘Zorgeloos verhuren’. Mark de Vos, mede-oprichter van Goboony, bespreekt alle ins & outs met je over hoe je je camper veilig en eenvoudig verhuurt via Goboony.


Wanneer? Donderdag 14-12-2017 — 19:00-21:30
(Vanaf 18:45 deur open en staan er broodjes klaar)
Waar? NKC kantoor
Amersfoortsestraat 124D
3769 AN Soesterberg
Kosten? Gratis voor NKC-leden,
niet leden € 15,00 per persoon

Aanmelden Workshop


In de workshop leer je hoe je je camper veilig en eenvoudig zelf kan verhuren. Er wordt ingegaan op alle aspecten van het verhuren: Heb je alles goed geregeld? Ben je wel goed verzekerd? Wat gebeurt er als er schade aan het interieur is? En hoe ga je om met het schoonmaken of innen van borg? Wat gebeurt er als je huurder langs de kant van de weg komt te staan? En wat als de huurder op het laatste moment annuleert?

Op deze leuke en informele avond zal op al deze vragen antwoord worden gegeven en ga je naar huis met alle tips & tricks over hoe je met zo min mogelijk moeite de praktische zaken regelt.

Download de gids met alle tips & tricks

Ebook magazine ipad nl white Wil je vast een voorproefje van wat er aan bod komt deze avond? Of kan je er helaas niet bij zijn? Download dan de Goboony ‘Zorgeloos Verhuren’ gids, waarin je alles kunt vinden over het verhuren van je eigen camper (inclusief handige checklists!).

Download de ‘Zorgeloos Verhuren’ gids