Naar Lowlands met een camper

17 maart 2018 in Bestemmingen

Het festivalseizoen komt er weer aan! Als je denkt aan Lowlands, dan denk je aan kamperen. Maar wie wordt er nou nog echt blij van kamperen in een tent? Met je brakke hoofd wakker gemaakt worden door de brandende zon en een half uur lopen naar de dichtstbijzijnde wc, daar zit niemand op te wachten. Met de camper naar Lowlands is dan dé oplossing! Geen gedoe met sjouwen van al je spullen en heerlijk warm en droog socializen met je vrienden. In dit blog lees je waar je allemaal aan moet denken tijdens een campertrip naar Lowlands!

Lowlands bezoeken met een camper

Allereerst heb je, naast je normale entree ticket, een apart ticket voor je camper nodig om toegang te krijgen op het camperterrein van Lowlands. Zorg dus dat je beide tickets op tijd in huis hebt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Campers op een festivalterrein hebben vaak een eigen veld, zodat je samen met andere camperliefhebbers een echte community vormt! Dat is ook het geval bij Lowlands. Veld 6 is speciaal voor campers ingericht. Je mag hier wel een klein tentje naast zetten, mocht je niet genoeg ruimte hebben in je motorhome voor al je (nieuwe) vrienden. Als je de voorbereidingen gaat treffen voor jouw Lowlands campertrip is het van belang goed de regels door te lezen die het festival heeft opgesteld. Alleen voertuigen die als camper, caravan of vouwwagen zijn geregistreerd, zijn toegestaan. Daarnaast mag je bijvoorbeeld geen ingebouwde biertapinstallaties in je camper hebben en zijn gasflessen ook niet toegestaan. Check dus goed of je aan deze voorwaarden voldoet! Het zou zonde zijn als je toegang hierdoor geweigerd wordt en je uiteindelijk alsnog in een klein tentje moet bivakkeren.

Goboony camper festival volkswagen camping tent

Lowlands?

Met meer dan 55.000 bezoekers per jaar is dit 3-daagse popfestival wellicht de meest bekende van Nederland en erg geschikt om naartoe te gaan met een camper. Sinds 1993 wordt Lowlands gehouden in Biddinghuizen (Flevoland) op het evenemententerrein van Walibi Holland. Het muziekfestival bestaat uit talloze podia, waar je kunt genieten van allerlei soorten muziek, zoals rock, house, pop, techno en nog veel meer. Ieder jaar kun je weer grote en beroemde artiesten vinden op de podiums. Naast muziek biedt Lowlands ook allerlei andere soorten amusement, zoals theater, cabaret, dans, literatuur, bioscopen, stand-up comedians en verschillende soorten workshops. Voor ieder wat wils dus! Een ticket voor Lowlands scoor je al voor €175,-. Hiervoor krijg je 3 dagen entree tot het festival- en campingterrein. Wil je met de camper naar Lowlands? Dan betaal je €69,- extra voor een camperplekje op de speciale campercamping (nummer 6). Belangrijk om te weten is dat er geen elektriciteit is op deze campercamping. Wil je toch niet met de camper, maar wil je ook niet aan de gang met haringen en het opzetten van je tent? Dan kun je altijd nog kiezen voor de gllamcamp, dit zijn kant en klare tenten met bedden, voorzien van een stukje meer luxe.

Goboony festival camper lowlands concert handen

Met welke camper naar Lowlands?

Bussie is dé ideale camper om mee te nemen naar een festival. Ze is stoer, gezellig en voelt zich overal thuis. Bussie is voor en achter voorzien van muziekboxen, waar je makkelijk je aux kabel of usb op kan kan sluiten. Hierdoor kan je ten alle tijden jouw favoriete muziek door de speakers laten knallen en gegarandeerd nieuwe vrienden maken tijdens het festival. Ook heeft Bussie een 3-persoons bed, dus ruimte genoeg voor iedereen! Stoeltjes, een tafel die naar buiten kan en een parasol, Bussie is van alles voorzien en heeft hierdoor dé ideale festival uitrusting!

Goboony camper festival mercedes bomen bos

Nu weet je precies waar je allemaal aan moet denken als je van plan bent om met een camper naar Lowlands te gaan! Ben jij benieuwd geworden naar Bussie? Check alle info over haar op onze website of stuur de verhuurder een berichtje! #LETSGOBOONY