Naar Lowlands met een camper

30 juni 2023 in Bestemmingen, Camper- en campingtips, Voor reizigers & Nederland

Yes! We kunnen ons weer klaar maken voor een weekend lang de beste muziek, gezellige mensen en goed eten: Lowlands Festival! Misschien ook handig om alvast na te denken over hoe je er gaat overnachten. Heb je er wel eens aan gedacht om met de camper naar Lowlands te gaan? Veel beter en comfortabeler dan weer een goedkoop tentje die het einde van het festival maar net haalt. Hoe je een camper regelt en waar je allemaal rekening mee moet houden? Dat lees je hier. Goboony met de camper naar Lowlands

Lowlands 2024

Met ruim dan 60.000 bezoekers per jaar is dit 3-daagse popfestival wellicht de meest bekende van Nederland. Sinds 1993 wordt Lowlands gehouden in Biddinghuizen (Flevoland) op het evenemententerrein van Walibi Holland. Het muziekfestival bestaat uit talloze podia waar je kunt genieten van allerlei soorten muziek, zoals rock, house, pop, techno en nog veel meer. Ieder jaar weer kun je grote en beroemde artiesten op de podiums vinden, maar ook minder bekende maar minstens zulke goede artiesten krijgen ook een welverdiende plek. Naast muziek biedt Lowlands ook allerlei andere soorten amusement, zoals theater, cabaret, dans, literatuur, bioscopen, stand-up comedians en verschillende soorten workshops. Voor ieder wat wils dus!

Wat Lowlands extra leuk maakt is de sfeer die er hangt. Je verblijft drie dagen lang in een soort feestdorpje en iedereen die er is heeft maar een doel: drie dagen lang genieten! Het voelt net alsof je onderdeel bent van een grote familie van mooie mensen, muziekliefhebbers en levensgenieters. Ook fijn, je kunt er gruwelijk lekker eten.Goboony met de camper naar Lowlands

Naar Lowlands met een camper

Een ticket voor de speciale camper camping van Lowlands scoor je vanaf €169,00. Per camper heb je een ticket nodig, ongeacht hoeveel mensen er in verblijven. Er zijn verschillende camperplekken:

  • Campercamping” voor campers tot 7,5 meter. Hierbij zit geen stroomaansluiting. Vanaf €169,- (excl. servicekosten).

  • Campercamping incl. stroom” voor campers tot 7,5 meter. Deze plek is inclusief stroomaansluiting. Vanaf €239,- (excl. servicekosten).

Goed om te weten: de wachtrij om de camper camping op te komen is veel korter dan de camping voor tenten!

Met de camper op het festivalterrein

Zorg dat je de tickets op tijd in huis hebt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Als je verdere voorbereidingen gaat treffen voor jouw festival campertrip, is het van belang goed de regels door te lezen die het festival heeft opgesteld. Alleen voertuigen die als camper, caravan of vouwwagen zijn geregistreerd, zijn vaak toegestaan. Daarnaast mag je bijvoorbeeld geen ingebouwde biertapinstallaties in je camper hebben en zijn gasflessen ook vaak niet toegestaan. Check dus goed of je aan deze voorwaarden voldoet! Het zou zonde zijn als je toegang hierdoor geweigerd wordt en je uiteindelijk alsnog in een klein tentje moet bivakkeren.Goboony met de camper naar Lowlands

Geschikte campers voor een festival

Heb je geen eigen camper, maar wil je wel graag met de camper naar Lowlands? Op ons platform vind je veel campers die mee mogen naar festivals. Van grote bussen, coole Volkswagenbusjes tot wat luxere alkoofjes. Geef aan de verhuurder wel even door dat je met de camper naar een festival wil gaan, zo kunnen jullie even goed bespreken waar je rekening moet houden en zo kun je ook uitzoeken of de camper wel aan de voorwaarden van het festival voldoet.

Nu weet je precies waar je allemaal aan moet denken als je van plan bent om met een camper naar een festival te gaan! Check alle info op onze website of huur een festivalcamper!