Compleet vernieuwde e-gids
“Zorgeloos Verhuren”

Editie 2017

Ebook magazine ipad nl Steeds meer campereigenaren willen hun camper verhuren omdat dit financieel aantrekkelijk is. Maar hoe zorg je ervoor dat alles lekker loopt? In de compleet vernieuwde e-gids ‘Zorgeloos verhuren’ (editie 2017) deelt Mark de Vos, mede-oprichter van Goboony, alle ins & outs met je over hoe je je camper veilig en eenvoudig verhuurt via Goboony.

In de overzichtelijke e-gids lees je hoe je je camper veilig en eenvoudig zelf kunt verhuren. Er wordt ingegaan op alle aspecten van het verhuren: Heb je alles goed geregeld? Ben je wel goed verzekerd? Wat gebeurt er als er schade aan het interieur is? En hoe ga je om met het schoonmaken of innen van borg? Wat gebeurt er als je huurder langs de kant van de weg komt te staan? En wat als de huurder op het laatste moment annuleert? De gids is praktisch opgebouwd met handige checklists.


Download de vernieuwde e-gids ‘Zorgeloos Verhuren’ nu


Live Workshop: 6 april te Soesterberg

Wil je meer weten of direct vragen kunnen stellen aan de experts, kom dan naar de workshop ‘Zorgeloos verhuren’.

Op deze leuke en informele avond zal op al deze vragen antwoord worden gegeven en ga je naar huis met alle tips & tricks over hoe je met zo min mogelijk moeite de praktische zaken regelt. En, met hulp van de aanwezige medewerkers van Goboony, kun je direct je eigen advertentie aanmaken. Neem dus ook alvast foto’s van je camper mee op een USB stick.


Wanneer? Donderdag 06-04-2017 — 19:00-21:30
(Vanaf 18:30 koud buffet)
Waar? NKC kantoor
Amersfoortsestraat 124D
3769 AN Soesterberg
Kosten? Gratis voor NKC-leden,
niet leden € 15,00 per persoon

Aanmelden Workshop