Bewaard in favorieten
Verwijderd uit favorieten

Camper huren in Utrecht

0 Filters
Sorteer op:

Filters

Reset

Datums

Dagprijs

-

Waar start je reis?


Slaapplaatsen

Gemak aan boord

meer zien
minder zien

Tijdens het rijden

meer zien
minder zien

Type Camper

Bouwjaar

Aanbiedingen

Camper huren in Utrecht

Wil je een rondreis maken door Europa? Hoe kan dat nou mooier dan met de vrijheid van een camper?! Bij Goboony kun je professioneel en eenvoudig een camper huren in Utrecht. De camper die je huurt is meestal van een particulier, die zelf niet genoeg tijd heeft om zijn camper te gebruiken en op deze manier kan hij er iemand anders blij mee maken. Zo kan iedereen het plezier van een camperreis ervaren.

Op deze pagina zijn alle aangeboden campers te vinden in de omgeving van Utrecht. Daarnaast kan je ook in een grotere straal van jouw woonplaats zoeken naar een camper in de provincie Utrecht. Wij willen het mogelijk maken dat iedereen in de buurt een camper kan huren die voldoet aan de wensen en behoeften.

Lees meer …

Meer dan 176.000 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen in Utrecht

Als je naar Utrecht op vakantie gaat met de camper, dan wil je ook op een mooie plek overnachten. Om je een handje te helpen hebben wij een leuke camperplaats in Utrecht voor je uitgezocht. De Amelisweerd is op 3 km van het centrum, maar toch landelijk gelegen. De beheerder is zeer behulpzaam, alle campervoorzieningen zijn aanwezig en bij de prijs van €15,- inbegrepen en er is een fijn terras en de mogelijkheid om een kampvuurtje te bouwen. Om je camper op zijn plek te krijgen moet je even goed sturen, maar dan heb je ook wat.

Bezienswaardigheden in Utrecht

Het stikt van de bezienswaardigheden in Utrecht. Als je via de historische Oudegracht en haar levendige werven door het centrum slentert, liggen talloze rijksmonumenten op je route. Je bezoek aan Utrecht is niet compleet zonder een bezoek aan de domtoren. Beklim de 465 treden en geniet boven van het fenomenale uitzicht. Ga daarna op een ondergrondse ontdekkingstocht vol spannende verhalen en archeologische schatten in DOMunder. Als je op de fiets stapt sta je binnen een half uur ook nog eens tussen de indrukwekkende burchten, forten en kastelen.

Evenementen in Utrecht

Er zijn heel wat evenementen in Utrecht. Zo verandert de binnenstad van Utrecht tijdens Culturele Zondagen vijf keer per jaar in een groot cultureel podium. Door de hele stad kun je genieten van een bruisend programma vol theater, dans, muziek, film, literatuur, beeldende kunst en workshops. Culturele Zondagen zijn leuk voor iedereen en meestal gratis. Ook op culinair gebied heeft Utrecht je zeker wat te bieden. Kom biertjes proeven tijdens het Streekbierfestival en probeer lekkere hapjes bij TREK. Nog niet genoeg gekregen van cultuur? Kom dan naar de Parade. Hier spelen zo’n 60 theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen in verschillende theatertenten. De meeste voorstellingen zijn speciaal voor de Parade gemaakt. De Parade reist van Rotterdam, naar Den Haag en Utrecht om te eindigen in Amsterdam, dus ook in deze steden kun je van de voorstellingen genieten.