Camper huren in Overijssel

Veel mensen in Overijssel hebben een camper en maken er ook graag gebruik van. Toch hebben veel campereigenaren niet genoeg tijd om zelf altijd met de camper op vakantie te gaan. We ontdekten zelfs dat  veel campers wel 11 maanden per jaar stil! Zonde, vinden we bij Goboony. Er zijn namelijk ook veel mensen die wel eens een camper willen huren. Via Goboony brengen we die mensen bij elkaar. Het camper huren en camper verhuren in Overijssel wordt zo heel makkelijk. Verhuurders kunnen er geld mee verdienen en anderen blij maken. Huurders hebben er weer voordeel van omdat de huur van een camper zo veel eenvoudiger en goedkoper wordt en ze vinden altijd een camper in de buurt. Er zijn genoeg campers in Overijssel om iedereen mee op vakantie te laten gaan.

Lees meer …

Meer dan 272.750 huurders gingen je voor

Aanbod van campers in Overijssel

Het camper aanbod in Overijssel is groot! Zo zul je gegarandeerd een camper bij jou in de buurt vinden. Of je nu een 2-persoons buscamper zoekt of een grote toer camper, we hebben voor ieder wat wils. De huur van een camper via Goboony is ook heel veilig. De campers worden eerst gescreend en ze mogen niet worden verhuurd als ze niet APK gekeurd zijn of geen goede verzekering hebben.

De leukste activiteiten in Overijssel

De mooie provincie Overijssel is erg leuk voor een campervakantie. Er is van alles te doen en te beleven. Wat dacht je van een dagje Zwolle! Deze Hanzestad heeft een mooi historisch centrum met de leukste winkels. Op regenachtige dagen is het leuk om museum de Fundatie te bezoeken. Museum de Fundatie bezit niet alleen een omvangrijke collectie beeldende kunst, maar is ook interessant vanwege de bijzondere koepel op het dak. Wil je liever de natuur in? Ook dat kan in Overijssel! Maak een van de vele wandeling die de mooiste dorpjes van het Vechtdal met elkaar verbinden, ontdek de provincie op de fiets of huur een bootje in Giethoorn. Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen? Ga dan naar pony- en attractiepark Slagharen of naar attractiepark Hellendoorn!

De beste camperplaatsen in Overijssel

In Overijssel vind je veel campings die zeer geschikt zijn voor een campervakantie. Wij hebben twee camperplekken die goed worden beoordeeld op Campercontact  voor je uitgezocht. Camping Erve ‘n Greun wordt beoordeeld met een 10 en is de ideale camping voor een vakantie met het hele gezin. Op SVR Camping Zandman kun je lekker rustig kamperen op een actief boerenbedrijf.