To-do lijst voor de perfecte campervakantie

6 april 2017 in Camper- en campingtips en Tips voor reizigers

Jij weet natuurlijk als geen ander dat je als camperverhuurder niet alleen een camper, maar een complete belevenis aanbiedt. Op pad gaan met een camper is nou eenmaal een hele bijzondere ervaring. Hier vind je een to-do lijst waarmee je die ervaring voor je huurders nog nét specialer kunt maken!

# Camper reisdagboek

Als je jouw camper via Goboony verhuurt, heb je vast al veel verschillende huurders gehad. Je camper heeft dus waarschijnlijk al heel wat van de wereld gezien. Wat zou het toch leuk zijn als de volgende huurders zouden weten wat je camper allemaal heeft meegemaakt. Dit kun je doen door een reisdagboek in je camper te leggen. Je huurders (of jijzelf) kunnen in het dagboek schrijven waar ze met de camper zijn geweest, wat ze hebben meegemaakt en wat je vooral niet mag missen op deze locatie! Voor je volgende huurders leuk om tijdens hun vakantie wat inspiratie op te doen, en voor jou ook leuk om achteraf te lezen. 

Extra tip: Je kunt naast het reisdagboek ook nog een scratch map in je camper neerleggen of ophangen. Op deze landkaart kun je met een muntje de landen wegkrassen waar de camper is geweest. Deze kun je onder andere hier bestellen.

Landkaart

# Camper foto's

Wil je het reisdagboek van jouw camper nog specialer maken? Dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een oude Polaroid camera in de camper te leggen. Alle huurders kunnen dan op een mooie plek een polaroid foto maken, die ze direct in het reisdagboek kunnen plakken. Hiermee worden alle campertrips visueel en kan je niet alleen lezen waar de camper is geweest, maar kan je het ook direct zien!

Goboony to do lijst campervakantie huurders polaroid

# Zorg voor een picknick voor onderweg

Gaan je huurders een lange rit tegemoet? Dan moeten ze onderweg waarschijnlijk een stop maken om een hapje te eten. Echter word je van het gemiddelde wegrestaurant niet bepaald vrolijk. Er zijn onderweg vaak wél een hoop leuke plekjes om te stoppen voor een picknick. Je zult je huurders vast enorm blij maken met een gevulde picknickmand in de camper. Een paar broodjes, wat fruit en een pak sap kunnen de reis een stuk aangenamer maken!

Picknick

# Verrassing bij aankomst

Het voordeel van een camper is natuurlijk dat je bij aankomst op de camping gelijk je vakantie begint. Geen gedoe met tentstokken en haringen. Je draait gewoon de luifel uit, zet je stoel buiten en klaar is Kees. Op één ding na natuurlijk; lekker een wijntje of biertje om de start van je vakantie te vieren! Je maakt je huurders natuurlijk enorm blij als je voor vertrek een flesje wijn of een paar biertjes in de koelkast hebt gelegd! 

Wijn

# Deel je camper(ervaringen)

Je hebt misschien in de loop van de jaren wel een verzameling reisgidsen opgebouwd van al je eigen vakanties. Weet je waar je huurders naartoe gaan? Leg dan alvast een reisgids van dit gebied voor ze klaar in de camper. Voor veel steden kun je al voor een paar euro een reisgids op de kop tikken. Bijvoorbeeld deze van Spotted by Locals of van Goedkope boeken. Of misschien heb je zelf wel een paar leuke tips over dit gebied. Schrijf deze dan voor je huurders op. Deel niet alleen je camper, maar ook je camperervaringen!

Weg zoeken


# Een kleine verborgen verassing

Hoe leuk is het als een huurder niet direct, maar tijdens zijn trip een kleine verassing in de camper vindt! Je kunt bijvoorbeeld een persoonlijk briefje achterlaten op een gekke plek of een cadeutje verstoppen dat met een bepaald thema te maken heeft. Leg bijvoorbeeld een mandje met paaseitjes ergens in de camper voor de huurders die met de Pasen jouw camper huren. Een flesje zonnebrand in de zomer of een pak chocomel in de winter kan bijvoorbeeld ook! 

Door iets extra's te doen voor jouw huurders, maak je een campertrip niet alleen een stuk leuker, maar zorg je er indirect ook voor dat huurders goed met jouw camper omgaan. Want men is sneller geneigd lief te zijn voor jouw camper, als jij ook lief voor hen bent! #LETSGOBOONY