Camper huren in Middelburg

Sorteer op:


×

Datums

Start- en einddatum tot Wis datums

Dagprijs

Aanbiedingen

Waar start je reis?

Annuleren

Slaapplaatsen

Type camper

Bouwjaar

Gemak aan boord

Tijdens het rijden

Huisdieren:

Roken:

Festivals:

 

Camper huren in Middelburg

Een camper huren in Middelburg doe je gemakkelijk via Goboony, de Airbnb voor campers. Het idee is simpel. Veel camper eigenaren gebruiken hun camper maar een aantal weken per jaar en voor de rest staat de camper stil. In die tijd zou ook iemand anders, die wel eens een camper wil testen, gebruik kunnen maken van de camper. Via Goboony is dit nu mogelijk. Wij zorgen daarbij voor de contracten en regelen de betalingen. Zo kan je met een gerust hart op vakantie.

Op deze pagina vind je alle campers die worden aangeboden in Middelburg. Mocht je daar geen geschikte camper vinden, dan kan je ook altijd even kijken in de provincie Zeeland. Wat voor camper je ook zoekt. Bij Goboony vind je het allemaal! Van toercampers tot buscampers en van familiecampers tot retro VW busjes. Allemaal goed verzekerd en APK gekeurd.

Lees meer …

Meer dan 37.500 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen in Middelburg

Zeeland en Middelburg zijn ook leuke bestemmingen voor je campervakantie. Er zijn een aantal mooie camperplaatsen in Middelburg die leuk zijn om te bezoeken. Minicamping De Vlaschaard bijvoorbeeld, waar je vriendelijk wordt ontvangen door de charmante gastvrouw. Je betaald voor deze camping €25,20 in het hoogseizoen. Het lozen van afvalwater, het lozen van het cassettetoilet, water en stroom zijn dan wel allemaal gratis en er is ook gratis wifi. De camperplaatsen zijn ruim en verhard. Er is modern en schoon sanitair. De camping ligt in een mooie omgeving om te fietsen naar Middelburg, Vlissingen, Zoutelande, Westkapelle en Domburg. Binnen is er een fietsenstalling met e-bike oplaadpunten.

Bezienswaardigheden in Middelburg

Er zijn leuke bezienswaardigheden in Middelburg. Middelburg is van oudsher een rijke stad en nu kom je niet steeds in oude stijl tegen de gouden eeuw uitstralen. Mooie gebouwen zijn als de Abdij van Middelburg, de Lange Jan, de abdijtoren van de vroegere abdij van Middelburg en ook de Kuiperspoort in is nog een klein stukje perfect bewaard gebleven geschiedenis. Interessant om te bezoeken is het Zeeuws museum, dat is gevestigd in de voormalige abdij van Middelburg en het verhaal vertelt van de provincie Zeeland. De collectie bestaat uit vrouwelijke Zeeuwse objecten en objecten uit de volledige wereld. Voor de kinderen is het leuk om naar Mini Mundi te gaan. Dit is een leuk klein familiepark aan de rand van amusementspark Middelburg bij het Zeeland. Je vindt er een binnen en een buitenspeeltuin en enkele attracties als een achtbaan, een vliegend schip en een luchtballonnen carrousel.

Evenementen in Middelburg

Er zijn ook vele evenementen in Middelburg, vooral als je van markten houdt ben je hier op de juiste plek. Het hele jaar door zijn er markten, van boeken- en verzamelmarkten tot kinderkleedjesmarkt en van brocante markten tot warenmarkten. In juni vinden ook de Stadsfeesten Middelburg plaats. Vier dagen lang staat de stad in het teken van muziek, theater, buiten tafelen, literatuur, film en kinderanimatie. En dat op verschillende locaties in de stad. Een terugkerend hoogtepunt tijdens deze dagen is het openluchtconcert op een vlot in het Prins Hendrikdok.

Bewaard in favorieten