Even voorstellen: Werner van den Bergh

9 augustus 2016 in Over Goboony en Over Goboony

 

Even voorstellen: Werner van den Bergh

Werner van den Bergh (25) is al vanaf het begin bij Goboony betrokken. Hij zag een advertentie voor een stageplaats met vereiste “interesse in reizen en de deeleconomie” en was gelijk verkocht. Na z’n stage was hij niet meer weg te slaan!

Wat is je rol binnen Goboony?

Mijn rol binnen Goboony is om alles op het platform in goede banen te leiden. Zo ben ik onder andere verantwoordelijk voor de support en de operationele zaken. Mocht je een vraag hebben is de kans dus groot dat je van mij een antwoord krijgt. Verder zorg ik dat de verhuurders hun opbrengsten ontvangen, en handel ik de extra kosten die reizigers gemaakt hebben af. Daarnaast bemoei ik me onder andere ook met de online marketing, social media en uitrol naar het buitenland. Eigenlijk bemoei ik me gewoon overal graag mee.  

Wat doe je in je vrije tijd?

Vrije tijd? Wat is dat?! Afgelopen tijd ben ik naast werken bij Goboony ook erg druk geweest met het schrijven van m’n scriptie en een verhuizing. Nu dat allebei achter de rug is heb ik eindelijk weer wat meer tijd voor andere dingen. M’n vrije tijd besteed ik het liefst met vrienden. Daarnaast ga ik ook graag sporten. Daar hoop ik de komende tijd ook wat meer aan toe te komen.

Wat was je mooiste reis?

Afgelopen december heb ik drie weken door India gereisd. Wat een fascinerend land! Het was mijn eerste trip naar Azië, maar het smaakte zeker naar meer. De trip begon met een 3-daagse typisch Indiase bruiloft. Daarna een aantal grote (drukke) steden bezocht, om vervolgens even tot rust te komen langs de hagelwitte stranden in het zuiden. Hierna de spanning weer een beetje opgezocht door een auto te huren en het binnenland in te trekken, om te eindigen in de sloppenwijken van Mumbai. Zoals je dus misschien wel kunt afleiden, een erg gevarieerde reis.

Waar zou je graag nog een keer naartoe willen?

Een land dat altijd al hoog op mijn lijstje heeft gestaan is Cuba. De authenticiteit van Cuba spreekt me erg aan. Het lijkt me heerlijk om ergens te zijn waar de grote commerciële bedrijven nog geen intrede hebben gemaakt. Wat dichter bij huis zou ik binnenkort ook wel weer eens naar Italië willen. Het leven daar trekt me altijd erg aan. Het is dan ook de ultieme plek om tot rust te komen.

Wat is jouw ultieme gevoel van vrijheid?

Misschien een beetje chliché, maar het ultieme gevoel van vrijheid ervaar ik toch het meest tijdens het reizen. Of het nou een weekendje weg is of een verre reis, het is goed om af en toe eens in een andere omgeving te zijn. Het is dan ook mijn doel om zoveel mogelijk van de wereld te zien.