Even voorstellen: Mark de Vos

24 mei 2016 in Over Goboony en Over Goboony

Mark de Vos

'Success is how high you bounce when you hit the bottom' - General George S. Patton

Mark de Vos (44) woont al 15 jaar samen met Meike, maar vindt trouwen niks voor hem, dus hij noemt haar nog altijd zijn 'vriendin'. Ze hebben 2 zoontjes, Jim en Loïc, die net zo gek van camperen zijn als papa. Zolang er maar wel onderweg TV gekeken mag worden en er bij aankomst gevoetbald wordt. Zijn eeuwige enthousiasme en energie zijn een inspiratie voor zijn omgeving en ook als het even tegenzit, gaat Mark snel weer verder op een andere manier! 

Wat is je rol binnen Goboony?

Ik ben samen met Foppe de oprichter van Goboony en ben verantwoordelijk voor de wilde ideeën, de verhuurderscommunity en de uitrol in het buitenland.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik vaak toch nog aan het werk, omdat het zo leuk is. Als het waait ben ik in Wijk aan Zee te vinden om te kitesurfen en als het niet waait, sta ik op de tennisbaan in het bos achter mijn tuin.

Wat was je mooiste reis?

Van Vietnam zal me altijd bijblijven dat iedereen ongelofelijk positief in het leven staat. In Indonesië heb ik voor het eerst echte spiritualiteit ervaren en naar Italië kan ik elke dag wel terug voor het "goede leven".

Waar zou je graag nog een keer naartoe willen?

Ik wil heel graag een keer Zuid-Italië per camper verkennen. Ik vind het zelf te ver om te rijden met mijn eigen camper, dus ik zou naar Rome vliegen en er eentje huren. Helaas zit ik aan de schoolvakanties vast en in de zomer is het er te heet en daarbuiten kan ik maar heel kort.

Wat is jouw ultieme gevoel van vrijheid? 

Ik heb een zeer grote hang naar vrijheid. Dat betekent niet dat ik de hele dag maar rondfladder, maar wel dat ik sterk gefocust ben op dingen die ik belangrijk vind. En als ik dan mijn doelen realiseer, trakteer ik mezelf bijvoorbeeld op een fietsritje de stad in om een heerlijke espresso in de zon te drinken. Die zelfbeschikking, dat is onbetaalbare vrijheid!

Wat is volgens jou het beste roadtrip nummer?

Voor een roadtrip heb je hele albums nodig en afhankelijk van mijn reisgenoten en de omgeving kies ik dan voor een zwoele zangeres zoals Sade of juist voor goede beats zoals Black Eyed Peas.