Camper huren in Zaandam

Altijd al eens de vrijheid van een camper willen ervaren? Dat snappen we bij Goboony maar al te goed. Helaas is een camper kopen niet voor iedereen weggelegd, maar door hem eens te huren bij een particulier, kun je toch met een camper op reis. De campers worden aangeboden omdat veel campereigenaren zelf niet genoeg tijd hebben om vaak met de camper weg te gaan. Zo rijdt de camper toch en is het een win-win situatie.

Op deze pagina zie je een overzicht van alle campers in Zaandam die via Goboony te huur zijn. Ook kun je naar campers zoeken in de provincie Noord-Holland. Je bent er in ieder geval zeker van dat je altijd een mooie camper zult vinden bij jou in de buurt.

Lees meer …

Meer dan 270.500 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen Zaandam

Zaandam ligt in de mooie Zaanstreek en is daarmee ook een leuke bestemming voor een camperreis. Om je tripje nog leuker te maken, wil je natuurlijk ook overnachten op een mooie camperplaats in Zaandam. Helaas zijn er geen camperplaatsen in Zaandam zelf, maar wel is er een goede camperplaats in Amsterdam Noord. Amsterdam City Camp is een ruime camperplaats naast de NDSM-werf. De camperplaats is redelijk duur, in het hoogseizoen namelijk €26,- per nacht voor twee personen, maar dan heb je wel een mooie plek. Ook zijn er de juiste voorzieningen zoals het lozen van je afvalwater en het cassettetoilet en plekken met en zonder stroom. Vanuit Amsterdam-Noord ben je op de fiets zo in Zaandam en kun je de hele zaanstreek goed ontdekken.

Bezienswaardigheden in Zaandam

Er zijn veel bezienswaardigheden in Zaandam die toeristen vanuit de hele wereld trekken. De Zaanse Schans is er zo eentje. Het is een buurt met historische houten bebouwing, die typisch zijn voor de regio. Het is een openluchtmuseum, maar wel een die niet afgesloten is. Veel van de gebouwen worden bewoond. Gebouwen die je kunt bekijken zijn de enige nog werkende verfmolen ter wereld, een scheepswerf, een klompenmakerij, kaasmakerij De Catherinahoeve, een distilleermuseum, proeflokaal en slijterij De tweekoppige Phoenix. Ook zit naast de Zaanse Schans het Zaans Museum. Neem ook een kijkje in Specerijenmagazijn Indie's Welvaren. Het ruikt hier naar de lekkerste kruiden, die in grote vaten zijn tentoongesteld. Ook is er een video te bekijken over de handel van vroeger. Je kan er natuurlijk ook allerlei kruiden kopen en vele soorten mosterd.

Evenementen in Zaandam

Het is een gezellige boel in Zaandam, want er zijn heel wat evenementen. Bezoek Zaandam tijdens de Nationale Molendag. Vele molens zijn dan open voor publiek en draaien ook allemaal. Ook leuk is Art Zaanstad, een jaarlijks terugkerende, laagdrempelige kunstbeurs voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Op het MidZomerZaan festival worden verschillende vormen van kunst gecombineerd met diverse stijlen van muziek en dat allemaal op monumentale, industriële locaties aan de Zaan. Als je gek bent op lekker eten moet je naar het Foodfestival aan de Zaan. Dit is hèt culinaire festival van de Zaanstreek.