Camperplaatsen in Flevoland

21 november 2018 in Tips voor reizigers, Campings en camperplaatsen & Nederland

Ga je met je camper op vakantie naar Flevoland en ben je nog op zoek naar leuke camperplaatsen? Stop dan met zoeken! Ik heb namelijk de 5 leukste camperplaatsen van Flevoland voor je op een rijtje gezet.

Goboony camperplaatsen Flevoland

1. Camperplaats Nagele

De camperlocatie Afslag Nagele gelegen in Nagele heeft gemiddeld een 9,2 gescoord uit 157 reviews. Deze camperplaats heeft onverharde en verharde plekken beschikbaar. Bezoekers zijn vooral enthousiast over de “thuisgevoel sfeer” die de camperplaats je geeft. In de omgeving is genoeg te doen om de Noordoostpolder te ontdekken! Wie van bloemen houdt kan de prachtige tulpenroute doen. Ook zijn dichtbij de windturbines te vinden waar je een rondleiding kan krijgen. Ga ook naar het het mysterieuze waterloopbos. In dit bos liggen schaalmodellen van grote waterwerken en havens. Het Waterloopkundig Laboratorium deed jarenlang onderzoek in dit bos en bootste met water, stuwen, dammen en golfslagmachines de werkelijkheid na. De natuur heeft langzaam weer bezit genomen van deze modellen: oude watergoten, stuwen en sluizen zijn nu begroeid met struiken en planten. Ook dieren zoals de ijsvogel en libellen voelen zich met al dat stromende water prima thuis in het Waterloopbos. De camperplaats is het hele jaar door geopend en de richtprijs is € 13,00. Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar.

Han Stijkelweg 11, 8308 PE Nagele, Flevoland
N 52.65031, E 5.68618

2. Camperplaats Ens

De camperplaats Schokland gelegen in Ens heeft gemiddeld een 9,2 gescoord uit 38 reviews. Deze camperplaats is heel geschikt voor mensen die de rust en de natuur op willen zoeken. Het gebied Schokland is namelijk een werelderfgoed. In het Schokkerbos en de natte graslanden van Schokland vinden steeds meer dieren, bomen en planten hun plek. Je ziet er hazen, konijnen, reeën, boommarters, zwaluwen, kiekendieven, Lakenvelder koeien en planten als varens en mossen. Ook weide- en watervogels zijn hier graag. Net als kikkers, padden en zelfs de bedreigde rugstreeppad. Fiets of wandel dus lekker door Schokland heen en geniet van de prachtige natuur. De camperplaats Schokland is het hele jaar door geopend en de richtprijs is € 13,50. Er zijn maximaal 18 plaatsen beschikbaar.

Redeweg 8, 8307 RE Ens, Flevoland
N 52.62821, E 5.79383

3. Camperplaats Zeewolde

Camping Landgoed de Wielewaal gelegen in Zeewolde heeft gemiddeld een 8,6 gescoord uit 56 reviews. Bezoekers zijn vooral enthousiast over de prachtige locatie, de rust en de grootte van deze camperplaats. Vanaf de camperplaats is het een klein stukje lopen naar de beschutte en rustige strandjes die behoren bij het landgoed. Voor de liefhebbers is er zelfs een naturistenstrand aanwezig. Naast de mooie strandjes, leent de omgeving zich ook geweldig voor het maken van een mooie wandeling of fietstocht. Een aanrader! De camping is het hele jaar door geopend en is ook ideaal om te winterkamperen. de richtprijs is € 22,50. Er zijn maximaal 75 plaatsen beschikbaar.

Wielseweg 9, 3891 MB Zeewolde, Flevoland
N 52.25998, E 5.43686

4. Camperplaats Emmeloord

De camperplaats Emmeloord gelegen in Emmeloord heeft gemiddeld een 8,4 gescoord uit 63 reviews. Bezoekers zijn vooral enthousiast dat er op de camperplaats zelf voor goedkope prijzen lekkere producten worden gekocht zoals verse eieren, afbakbroodjes, bakmeel, ijs, groente, vlees, barbecuepakketten en streekproducten. Op 500 meter afstand van de camperplaats is 18 Holes, een golfbaan, gevestigd. Het centrum van Emmeloord is met de fiets goed te bereiken en er zijn duik- en visgelegenheden op 150 meter afstand van de camperplaats. De camperplaats is het hele jaar door geopend en de richtprijs is € 9,00. Er zijn maximaal 15 plaatsen beschikbaar.

Casteleynsweg 1, 8305 AN Emmeloord
N 52.73963, E 5.77263

5. Camperplaats Almere Haven

De camperplaats WSV Almere-Haven gelegen in Almere-Haven heeft gemiddeld een 8,0 gescoord uit 75 reviews. Wie voor de gezelligheid naar een camperplaats wilt moet zeker naar deze camperplaats gaan! De plaats bevindt zich bij een mooie haven. Langs de kade zijn er tal van gezellige terrasjes te vinden waar je een lekkere bak koffie kan nemen. In de omgeving kan je ook lekker wandelen, fietsen of varen. De camperplaats is vanaf 1 maart tot 1 november geopend en de richtprijs is € 13,50. Er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar.

Sluiskade 11, 1353 BT Almere Haven,Flevoland
N 52.33276, E 5.21757

Wil jij deze camperplaatsen in Flevoland bezoeken, maar ben je niet in het bezit van een camper? Huur dan een camper via Goboony!