Camperplaatsen in Noord-Brabant

18 september 2018 in Tips voor reizigers, Campings en camperplaatsen & Nederland

Top 5 camperplaatsen Noord-Brabant

Ga je met je camper op vakantie naar Noord-Brabant en ben je nog op zoek naar leuke camperplaatsen? Stop dan met zoeken! Wij hebben namelijk de 5 leukste camperplaatsen van Noord-Brabant voor je op een rijtje gezet.

Goboony Camperplaatsen Noord-Brabant

1. Camperplaats Vianen

De camperplaats “Ons Plekske” gelegen in Vianen vlakbij Cuijk (niet de Vianen gelegen in Utrecht) heeft gemiddeld het cijfer 9,5 gescoord uit 333 recensies. Ons plekske ligt op een weiland, met als ondergrond een harde zandlaag. Rond de camperplaatsen ligt een verhard rijpad zodat je makkelijk met de camper de plaats op kan rijden. De camperplaats is geheel omgeven door bomen en struiken en geeft dus een heerlijk gevoel van in de natuur zijn. ‘S avonds wordt de camperplaats afgesloten met een hek. Bezoekers van Ons Plekske zijn erg enthousiast over de campingplaats. Zo is er gratis wifi waar veel gebruik van wordt gemaakt, is er een jeu de boules baan aanwezig en kan je in de omgeving van de camperplaatsen mooie fietstochten en wandelingen maken. Verder wordt er ook veel gesproken over de gastvriendelijkheid van de eigenaren. Reserveren bij deze camperplaats is niet mogelijk, wil je hier overnachten bel dan een paar uurtjes van tevoren dan kunnen ze eventueel een “plekske” vrijhouden. Er zijn in totaal 25 plekken en de richtprijs is € 13,00. Deze camperplaats is het hele jaar geopend.

Berkenkamp 59, 5434 PC Vianen
N. 51.71602
E. 5.84489

2. Camperplaats Gastel

De camping “SVR Minicamping Gravenkasteel” gelegen in Gastel scoort gemiddeld een 9,7 uit 53 recensies. Bezoekers zijn erg enthousiast over de natuur waarin de mini camping in Brabant zich bevindt en de gastvriendelijkheid van de campingeigenaren. Zo zou je bij binnenkomst een heerlijke kop koffie en een plak cake krijgen. Ook krijg je een info-map mee met fietsroutes door de prachtige natuurgebieden en worden er vaak gratis verse eieren aangeboden. Een greep uit de directe omgeving van SVR Minicamping Gravenkasteel bestaat uit gezellige terrasjes, winkels, een binnenzwembad, bowlingbanen, een skicentrum en golfcentrums. Er zijn in totaal 20 plekken en de richtprijs is € 14,50. Deze camping is van 15 maart tot 1 november geopend.

Gravenkasteel 19, 6028 RK Gastel
N. 51.2868637
E. 5.5582112

3. Camperplaats Oirschot

De “Camperplaats Oirschot” scoort gemiddeld een 9,2 uit 293 recensies. De ondergrond waar de campers opgezet kunnen worden bestaat uit grind, maar er is aan de voorkant van de camperplekken ook wat gras zodat je eventueel daar bijvoorbeeld wat stoeltjes neer kan zetten. Tussen de camperplaatsen staan hekjes waar bijvoorbeeld een fiets tegenaan gezet kan worden. Verder is er ook naast elke camperplaats een waterkraantje te vinden en een stroompunt. Bezoekers van Camperplaats Oirschot zijn heel enthousiast over de verzorging en de rust van deze camperplaats. Ook de omgeving is mooi om te fietsen en wandelen. Er zijn in totaal 60 plekken en de richtprijs is € 13,00. Deze camping is het hele jaar door geopend.

Bloemendaal 2, 5688 GP Oirschot
N. 51.50064
E. 5.32366

4. Camperplaats Helenaveen

De camperplaats “Oude Hoeven” gevestigd in Helenaveen scoort gemiddeld een 9.0 uit 75 recensies. Oude Hoeven ligt op 2 kilometer afstand van het centrum en is omringd door mooie natuur waar je heerlijk kan fietsen of wandelen. Er is vlakbij de camperplaats ook een bushalte aanwezig. Dit komt goed uit als je bijvoorbeeld van plan bent om een dagje naar Toverland te gaan, dit ligt ongeveer 6 km van de camperplaats vandaan. Verder in de omgeving zijn ook musea te vinden en de Duitse Militaire Begraafplaats. Er zijn in totaal 8 plekken en de richtprijs is € 8,50. Deze camping is van april tot het einde van het jaar geopend.

Soemeersingel 99, 5759 RC Helenaveen
N. 51.40955
E. 5.90629

5. Camperplaats Linden

Camperplaats “De Kleine Geest” gelegen in Linden hoort ook zeker in dit rijtje thuis. De camperplaats scoorde gemiddeld een 8.9 uit 128 reviews. Bezoekers vinden de eigenaren super vriendelijk en de natuur om de camperplaats schitterend! Net zoals bij de andere genoemde camperplaatsen kan je ook hier in de omgeving heerlijk fietsen en wandelen. Verder liggen de Kraaijenbergse Plassen ook vlakbij de camperplaats. De Kleine Geest ligt net zoals Ons Plekske vlakbij Cuijk. Er zijn in totaal 25 plekken en de richtprijs is € 10,00. Deze camping is het hele jaar door geopend.

De Geest 3, 5439 NJ Linden
N. 51.749299
E. 5.833308

Wil jij deze camperplaatsen in Noord-Brabant bezoeken, maar ben je niet in het bezit van een camper? Huur dan een camper via Goboony!