Camperplaatsen in Gelderland

18 december 2018 in Tips voor reizigers, Campings en camperplaatsen & Nederland

Ga je met je camper op vakantie naar Gelderland en ben je nog op zoek naar leuke camperplaatsen? Stop dan met zoeken! Wij hebben namelijk de 5 leukste camperplaatsen van Gelderland voor je op een rijtje gezet.

Goboony camperplaatsen in Gelderland

1. Camperplaats Nunspeet

De camperplaats De Zwaan gelegen in Nunspeet heeft gemiddeld een 9,2 gescoord uit 318 reviews. Wie van kamperen midden in de natuur houdt, zit zeker op zijn plek op deze camperplaats! Deze camperplaats staat namelijk midden op het platteland en heeft 60 ruime verharde plaatsen, toegankelijk voor campers van alle lengtes. Binnen een kilometer van deze camperplaats kan je een prachtige route wandelen die langs diverse landschappen loopt. In de buurt is er genoeg te doen. Zo zijn er dichtbij tuinen te vinden met meer dan 1000 soorten verschillende bloemen en planten. Er zijn zelfs watervallen, klaterende beken en hoogteverschillen van 15 meter aanwezig. Wie van zeezoogdieren houdt zit op deze camperplaats ook goed op zijn plek, vlakbij is namelijk het Dolfinarium te vinden waar je ook verschillende shows met dieren kan bekijken. De camperplaats is het hele jaar door geopend en de richtprijs is € 14,00. Er zijn maximaal 60 plaatsen beschikbaar.

Hardenbrinkweg 46, 8071 SM Nunspeet
N 52.37901, E 5.75363

2. Camperplaats Steenderen

De camperlocatie Landlust gelegen in Steenderen heeft gemiddeld een 9,1 gescoord uit 170 reviews. Wie toch iets dichter bij een dorpje wilt zijn heeft voordeel aan deze camperlocatie. Deze plek ligt namelijk midden in het dorp Steenderen, maar heeft wel nog steeds uitzicht over de mooie weidse velden. Er zit een supermarkt, snackbar en restaurant om de hoek, en volgens bezoekers kun je heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving.

De camperplaats is het hele jaar door geopend en de richtprijs is € 12,50. Er zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar.

Landlustweg 2, 7221 BS Steenderen
N 52.06086, E 6.18866

Goboony camperplaatsen in Gelderland

3. Camperplaats Millingen aan de Rijn

De camperplaats ‘t Crumpse Hoekje gelegen in Millingen aan de Rijn heeft gemiddeld een 9,1 gescoord uit 296 reviews. Vanuit deze camperplaats kan je een rondvaart maken op de Rijn en ondertussen de prachtige natuur bekijken. Aan de overkant van de Rijn is ook een mooi recreatiegebied te vinden. In de omgeving kan je ook heerlijk wandelen of fietsen, fiets bijvoorbeeld lekker over de dijken naar de Ooypolder of wandel door de Millingerwaard en zie de vele rivieren, stuwwallen, uiterwaarden, oeverwallen en oude rivierlopen, bewoond door bevers, ganzen, Konikpaarden en Galloway runderen. De camperplaats is het hele jaar door geopend en de richtprijs is € 9,50 . Er zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar.

Crumpsestraat 28, 6566 CV Millingen aan de Rijn
N 51.85624, E 6.03145

4. Camperplaats Groessen

De camperplaats Wellinghoeve gelegen in Groessen heeft gemiddeld een 9,1 gescoord uit 168 reviews. De ligging van deze camperplaats is gunstig, centraal gelegen aan de diverse wandel en fietsroutes in het mooie Rijnstrangengebied, dat onderdeel uitmaakt van de Gelderse Poort. Waar eerdere bezoekers vooral enthousiast over zijn is het gezellige (verwarmde) buitenterras waar de camperplaats over beschikt. Hier worden vaak koude biertjes getapt, warme chocomels ingeschonken en huisgemaakte appeltaarten opgedient. Rond deze camperplaats liggen de struinommetjes, dit zijn wandelommetjes langs de Waal, Rijn en Maas. Je kan hier wandelen over ongebaande paden waar dieren grazen en de natuur zijn eigen gang gaat. De camperplaats is vanaf begin januari tot eind november geopend en de richtprijs is € 13,50. Er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar.

Rijnstrangenweg 15, 6923 SL Groessen
N 51.91831, E 6.00204

Goboony camperplaatsen in Gelderland

5. Camperplaats De Heurne

De camperplaats De Haar gelegen in De Heurne heeft gemiddeld een 8,9 gescoord uit 111 reviews. Op deze camperplaats heb je een wijd uitzicht op een prachtig landschap rondom de locatie. Op vier kilometer afstand van deze camperplaats ligt Dinxperlo, een grensplaats. Daar is er elke week een gezellige markt op vrijdagmiddag, ook staat het kleinste kerkje van Nederland daar gevestigd en voor de liefhebbers ligt het Grenslandmuseum ook in de buurt. Ook een dagje Duitsland bezoeken? De Duitse stad Bocholt heeft een aantrekkelijk centrum, en ligt op fietsafstand van deze camperplaats. De camperplaats is het hele jaar door geopend en de richtprijs is € 12,00. Er zijn maximaal 4 plaatsen beschikbaar. Denk er wel aan om wat muntgeld mee te nemen naar deze camping, voor sommige voorzieningen heb je dit namelijk nodig!

Caspersstraat 14, 7091 BK De Heurne
N 51.89849, E 6.49941

Wil jij deze camperplaatsen in Gelderland bezoeken, maar ben je niet in het bezit van een camper? Huur dan een camper via Goboony!