Guus en Sandra 3 maanden on the road - Nog een paar nachtjes slapen

29 maart 2019 in Ervaringen en Camperreisverhalen

Aijaijai, het komt nu heel dichtbij. Nog een paar dagen en dan gaan we gewoon! Gek hè?! De laatste weken waren meer dan hectisch. Damn, stiekem moet er best veel geregeld worden; lieve mensen die ons nog even willen zien en knuffelen (en wij hen;) ). De tijd vliegt. Zo was het maandag en voor ons gevoel hebben we amper met onze ogen geknipperd en de week is alweer voorbij.

De eerste huurders

Tussen alle bedrijven door, krijgen we een reserveringsaanvraag voor onze camper. Wow, wat leuk! Een stel wil wild kamperen in Zuid-Zweden. Ze vinden een oude Hymer integraal de leukste. Dat snappen wij wel☺ Even bellen om nader kennis te maken en wat toelichting te geven. Het is een leuk gesprek. Zij enthousiast, wij enthousiast. Een paar dagen later is de boeking definitief. Super tof! Wat is internet toch een mooi medium. Wij kunnen onze camper makkelijk delen en alle saaie, maar noodzakelijke rompslomp wordt puik geregeld door Goboony.

Goboony Guus en Sandra Aftellen Camper Huren

Sfeer proeven

Het einde komt in zicht van al ons kluswerk. Nog wat kleine dingen afronden. De huurders komen straks even sfeer proeven. Stipt op tijd arriveren ze. We bieden ze iets te drinken aan, maar ze zijn te nieuwsgierig… eerst de camper bekijken. Het is leuk om te zien hoe enthousiast ze zijn. “Ah mooi, ik kan rechtop staan”, “Hij is echt leuk he?!” Wij kijken elkaar tevreden aan. Dit zit wel snor. Toffe mensen, die zeker zo blij worden van onze camper als wij zelf.

Genoeg gekeken, op naar de koffie met Limburgse vlaai. De mooie reis plannen worden besproken, maar voorlopig is het alleen nog even genieten van de voorpret. Maar weet je: mensen met voorpret, leven langer! Dus dat kun je nooit genoeg hebben☺

PS: Wil je onze camper ook huren? Kijk dan even bij onze advertentie.

Goboony Guus en Sandra Geen plan

Ons reisplan = geen plan

Nog een paar dagen, dan gaan we on the road. Steeds vaker krijgen we de vraag: ‘Wat is jullie planning?’ Steevast is ons antwoord: ‘We vertrekken richting Oost-Europa. Dat is het!’ Van totaal verbaast, tot oh heerlijk zijn de reacties.

Normaal moet er vanalles; regels, structuur, afspraken etc. Drie maanden gaan we dat maar eens loslaten. Gewoon vrij zijn! Niets moet en welke weg we ook nemen, alles is goed. Klinkt oké toch?! Waarom een hele planning maken?! Natuurlijk hebben we reisboeken bij ons en zullen we de ‘toerist’ uithangen, maar dan wel gewoon zoals het uitkomt en niet omdat we op dag 21 in Albanië moeten zijn. Wij hebben zin in ons reisplan☺.

Zolang we niet weg zijn, blijven we bezig. Iedere keer is er nog wel iets, wat gedaan, gemaakt of getest moet worden. De boiler was deze week aan de beurt. Het lijkt ons toch lekkerder als we in de vrije natuur staan om warm water in de douche te krijgen, dus ff testen. Eerst alle leidingen goed vol laten lopen, zodat alle lucht eruit is. Boiler aan. Ah yes, we horen ‘klik’, dus hij slaat aan. Tijd voor een bakkie, we moeten tenslotte even geduld hebben. Moeilijk, moeilijk;). Na een tijdje gaat Guus voelen of het al warm wordt. Er verschijnt een blij koppie voor het raam “Wil je warm water voelen?”. Alweer een taakje afstrepen op onze lijst;)

Goboony Guus en Sandra Slaapmutsje

Slaapmuts

Zelf ben ik een held met slapen. Zodra het licht wordt, word ik wakker en kan ik niet meer slapen. Om te voorkomen dat ik totaal uitgeput terug kom van onze reis;), heb ik een slaapmuts gemaakt. Niet voor mezelf, maar voor de camper. Dit is een groot doek wat we voor de zijramen en voorruit plaatsen. Het was passen en meten en vooral de grote lappen stof waren niet altijd handig. Best een klus, maar trots op het resultaat, al zeg ik het zelf;).

Zomertijd

Wat zijn we toch bofkonten. Nog een paar dagen en dan gaan we echt. De zomertijd helpt ons nog een handje, zodat we nog sneller kunnen vertrekken. Wat een mooie tijd om te reizen. De dagen worden langer, het weer wordt zonniger, wat willen we nog meer?!

Ai, we kunnen eigenlijk niet meer wachten, maar goed dat we nog meer dan genoeg te doen hebben, voordat het echt zover is! Tot snel weer, maar dan… on the road!

Volgende keer: onze eerste belevenissen

Volgende artikel / Vorige artikel 

Bekijk aanbod