Camping gadgets 2022

30 augustus 2020 in Camper- en campingtips, Tips voor reizigers, Campertips en -weetjes & Tips voor eigenaren

In deze blog lees je alles over handige must have camping gadgets in 2022. Met deze handigheidjes wordt jouw campervakantie nog een stukje makkelijker en aangenamer! We zetten 9 opvallende camping gadgets voor je op een rij.

Goboony camping gadgets 2019

1. Portable watertank

Deze draagbare watertank is ook uitermate geschikt voor een avontuurlijke vakantie met je camper. Wanneer je niet overal een douche tot je beschikking hebt is dit ook wel een must-have. Het apparaat genereert zelfs warm water. Maar niet alleen voor een douche. Het is ook geschikt om je bootje of je surfboard af te spoelen. Je vult hem gemakkelijk met een kraantje en dan is het klaar voor gebruik. Er kan zo’n 7 liter water in, waardoor je het ongeveer vier minuten achter elkaar kan gebruiken. De spuitkop die erop zit is overigens ook verstelbaar tot meerdere standen waardoor de watertank optimaal te gebruiken is voor allerlei situaties.  

2. Stoeltje en tafeltje

Of je nu met een klein tentje of met een camper op vakantie gaat, het is altijd prettig om spullen mee te nemen die zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen. Veel kampeerspullen worden ook met die gedachte gemaakt. Zo ook dit stoeltje met bijbehorende tafel. Gemaakt van licht materiaal en heel klein verpakt. Nooit meer ruzie over die te grote tafel of stoel die per se mee moet!

3. Bakken, koken en opladen

Dit vinden wij toch wel een van de paradepaardjes van de gadgets: de Campstove 2 Bundle. Geniet van een vuurtje, kook en bak lekker buiten je camper en laad ook nog eens je telefoon op met dit geïntegreerde apparaat. Het biedt je ongekende mogelijkheden, o.a.: een interne batterij, deze laad je apparaten op. Een LED dashboard die je informatie geeft over de vuursterkte en andere instellingen van het apparaat, USB aansluitingen, een stalen grillplaat waar je gemakkelijk meerdere dingen op kunt bakken. In onderstaande video laten ze je kort en duidelijk zien waar het allemaal tot in staat is: 

4. Koffie?

Voor de koffie, of in het bijzonder espresso liefhebbers: de Nowpresso! Je hebt twee dingen nodig: een koffie capsule en heet water. Je doet beide in het apparaat, je bouwt met de hand druk op en je espresso stroomt eruit. Er zit ook een vulbeker en drinkkopje bij. Genieten! Een andere fijne koffiemaker is de AeroPress. Je kunt de AeroPress vergelijken met een French Press maar dan net een beetje meer fancy. Leuk als cadeau voor de kamperende koffieliefhebber! 

5. Lifestraw

Voor de echte hikers, backpackers, fietsers en andere actievelingen. Dit product filtert in twee stappen vies water tot schoon, drinkbaar water.

6. Waterdichte tas

Als je het water op gaat, of met water in aanraking komt, op wat voor een manier dan ook, is het ook wel fijn om een tas te hebben waar je je waardevolle spullen veilig en droog in op kan bergen. Daar is deze tas geschikt voor. Uiteraard is deze tas ook te gebruiken voor activiteiten buiten het water, het blijft tenslotte een tas ;) Verkrijgbaar in blauw, groen en geel.

7. Portable airconditioning

We kennen allemaal de enorme hitte die ‘s ochtends al begint tijdens het kamperen. Laat deze kleine, draagbare airco, de ‘Zero Breeze’, je nou daarbij helpen. Het verkoelt kleine ruimtes binnen een handomdraai. Niet alleen is deze airco geschikt om te koelen. Ook zit er een nachtlichtje in, een bluetooth speaker en een usb aansluiting om je apparaten mee op te laden.

8. Travelsafe traveltowel

Deze ultradunne handdoeken zijn super handig! Hij kan ten eerste tot zes keer zijn gewicht aan water absorberen, is gemaakt van zachte stof, enorm absorberend en sneldrogend. Verkrijgbaar voor een klein prijsje, in meerdere maten en kleuren!

9. Omnia Oven

De Omnia Oven is een ronde pan. De pan is zo vormgegeven dat het werkt als oven terwijl je het op het gasfornuis zet. Ideaal voor vers gebakken broodjes, maar ook om bijvoorbeeld een bananen brood te maken of lekkere gerechten in te bereiden. De pan werkt prima met wat bakpapier erin, maar je kunt het ook uitbreiden met een siliconen bakvorm en een rooster waarop je broodjes legt. 

10. Buitendouche

Sta je graag vrij of op plekken met niet al te veel voorzieningen, maar wil je wel graag regelmatig genieten van een lekkere douche? Een pocket douche kun je vullen met water, waardoor je precies genoeg hebt om lekker buiten te douchen. Bij zonnig weer warmt het water in de zak gewoon op, waardoor je zelfs lekker warn kunt douchen. 

11. E-trailer modules en app 

Kamperen wordt makkelijker met de producten van E-Trailer. Zo kun je via de E-Trailer app de inhoud van bijvoorbeeld je gasfles en watertank zien, maar ook controleren hoe vol de accu nog is of bekijken of er nog een dakluik open staat. Daarnaast zijn er ook nog modules die de veiligheid vergroten, zoals bandenspanning sensoren. Dit maakt kamperen makkelijker en veiliger!

Extra tip:

En tenslotte, voor iedere camper eigenaar; de enige echte Goboony mok! 

Goboony camping gadgets 2019

Neem ook eens een kijkje bij de Kampeermarkt. Hier vind je niet alleen handige gadgets, ook vind je er allerlei materialen voor je camper, spullen voor outdoor activitieten en kleren. 

Mis of heb jij nog een unieke camping gadget die toegevoegd kunnen worden aan deze lijst? Laat het ons weten! #LETSGOGADGETS