Voorjaarsvakantie 2021

Start- en einddatum tot

De voorjaarsvakantie

Het voorjaar is voor de avontuurlijke vakantieganger de tijd van het jaar om op reis te gaan. De natuur maakt zich op voor de zomer en de kou verdwijnt langzaam. Waar in Nederland de temperaturen nog blijven schommelen, laat de temperatuur in Zuid-Europa je alvast een klein beetje wennen aan de zomer. De voorjaarsvakantie 2020 is dus hét moment om de warme voorjaarszon op te zoeken en op reis te gaan met een camper.

Activiteiten in de voorjaarsvakantie

Als je ook niet kunt wachten om met de camper op vakantie te gaan, dan is de voorjaarsvakantie het moment om eropuit te gaan. Het is vaak nog net te koud om te gaan kamperen dus is de camper de oplossing om toch het ultieme kampeergevoel te ervaren. Via Goboony huur je gemakkelijk en snel een camper die past bij alle eisen die je zelf aan een camper stelt. Wil je een oude camper om de wildernis mee in te gaan, of juist een moderne camper met het gezin? Goboony helpt jou om een geschikte camper te vinden voor een onvergetelijke reis in de voorjaarsvakantie van 2020.

Op wintersport tijdens de voorjaarsvakantie met de camper

Wintersport en campers worden niet vaak in één zin genoemd, maar dit kan juist uitstekend!
Als er ergens namelijk geen sneeuw ligt, dan rijd je gemakkelijk door naar plekken waar dit wel zo is. Er zijn genoeg wintercampings in Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. Op onze site vind je campers die je mee kunt nemen op wintersport.

Data voorjaarsvakantie 2021

Regio Noord en Midden heeft voorjaarsvakantie van 20 februari tot 28 februari.
Voor de regio Zuid is dit van 13 tot en met 21 februari.

Waarom een camper huren via Goboony?

  • Flexibiliteit bij overmacht door Corona

  • 40% goedkoper dan verhuur bedrijven

  • Grootste aanbod campers in Nederland

  • Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering

  • Persoonlijk support
    085 401 68 32
    (Ma. - Vrij 9 - 18uur)

Camper huren in de voorjaarsvakantie