Met een camper op wintersport

Met een goed uitgeruste camper op wintersport

Niet iedereen denkt bij een camper meteen aan wintersport, maar het kan eigenlijk prima! En het mooie is, als er ergens geen sneeuw ligt, rijd je gewoon naar de volgende wintersportplaats. Er zijn genoeg wintercampings in Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. Als je een goed uitgeruste camper voor de wintersport hebt, dan is het prima toeven in een camper. Bij een goede uitrusting moet je denken aan goede isolatie, een verwarming, winterbanden, kettingen, etc. Op Goboony vind je genoeg campereigenaren die wintersport toestaan. We hebben ze hier op een rijtje gezet.

Overleg wel altijd met de eigenaar of de camper echt in voldoende mate klaar is voor een trip naar de sneeuw. En vergeet naast je skies niet om een sneeuwschep mee te nemen. Als je die vergeet zou het uitgraven van je camper nog wel eens veel werk zou kunnen zijn...

Marion

Wat een geweldig bedrijf en uitstekende service. We hebben genoten van een weekend met de camper, alles was top geregeld. Een echte aanrader!

Marion uit Soest

Joella

Wat een leuk bedrijf en initiatief: Goboony. Door Goboony hebben wij een geweldige camper ervaring gehad! Een ervaring om nooit te vergeten!

Joëlla uit Amsterdam