Korte vakantie met een camper

Start- en einddatum tot

Een korte vakantie met de camper is ideaal. Je hebt zowel je vervoer als je huis altijd bij je. Daarnaast kun je gemakkelijk een camper huren bij Goboony. Camper eigenaren verhuren hun camper via ons platform en dat zorgt er voor dat de prijzen zo’n 40% lager liggen dan bij een verhuurbedrijf.

Waarom een korte vakantie met de camper?

Vakanties hoeven niet altijd lang te zijn. Een weekje weg of een midweekje weg doen een mens vaak al ontzettend goed. En wist je al dat een korte vakantie met een camper extra relaxed is? Geen gedoe met het vliegtuig, geen gesjouw met bagage en altijd je huisje in de buurt. Wat wil een mens nog meer?!

Je hoeft ook helemaal niet ver. Omdat je met een camper een stuk rustiger rijdt, onthaast je helemaal. En Nederland, Duitsland en België zitten vol mooie plekjes; idyllische campings, mooie natuur en gezellige steden en dorpen. Zolang je met goed gezelschap bent, heb je ook helemaal niet meer nodig. Dus of je nu een weekje weg of een midweekje weg wilt, een camper is altijd een perfecte manier om vakantie te vieren. 

Een camper huren via Goboony

Bij Goboony wordt het huren van een camper makkelijke en toegankelijk voor iedereen. Campers worden namelijk via ons platform door de daadwerkelijke eigenaren verhuurd. Campers zijn zo’n 40% goedkoper dan bij verhuurbedrijven en de campereigenaren zijn verspreid over heel het land, dus je vindt er altijd een bij jou in de buurt. Wat het extra leuk maakt is het persoonlijke contact tussen jou als reiziger en de eigenaar, daardoor kunnen jullie samen veel bespreken. Ook staan wij altijd voor je klaar.

Wat kost het om een week of midweek weg te gaan met de camper?

De prijzen van het huren van een camper kunnen verschillen door het aantal slaapplaatsen en door de leeftijd van de camper. Ook hangt het af van het seizoen. We hebben alles in een handig overzicht gezet waarbij we onderscheid hebben gemaakt tussen de type campers, het aantal slaapplaatsen. In het hoogseizoen is het een gemiddelde van €800,- per week en in het voor- en naseizoen ligt het rond de €650 per week.

Waarom een camper huren via Goboony?

Flexibiliteit bij overmacht door Corona
Voor iedereen een camper
Grootste aanbod campers in Nederland
Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering
Persoonlijk support
085 401 68 32
(ma-vrij 9:00 - 17:30)

Weekje weg met een van deze campers