Kerstvakantie

Start- en einddatum tot

De kerstvakantie op een andere manier beleven

Wil je de kerstvakantie van 2022/2023 op een totaal andere manier beleven dan je gewend bent of gegarandeerd zijn van een witte kerst? Ga er dan op uit met een camper van Goboony. Met de camper kun je de sneeuw achterna reizen en plekken opzoeken die de kerstvakantie voor jou onvergetelijk maken. Vier de jaarwisseling op een unieke plek die jij zelf uitgekozen hebt of ga naar vuurwerk vrije campings. Met de camper reis je er gemakkelijk heen!

Uitjes tijdens de kerstvakantie

Met de camper kun je veel dingen meepakken die typerend zijn voor de kerstvakantie. Zo zou je naar Duitsland kunnen reizen en een echte kerstmarkt kunnen bezoeken of reis naar de bossen om een stevige wandeling te maken met de kerst. Kerst staat voor gezelligheid en samenzijn met familie, vrienden en geliefden. Op reis met de camper maakt dit gevoel helemaal af!

Nog geen idee wat te doen met kerst? Huur een camper!

Zie jij jezelf ook al van een goede glühwein genieten samen met familie, vrienden of geliefden in de camper? Samen genieten van al het moois wat de kerstperiode brengt op plekken die jullie mooi vinden? Dat kan, want op de site van Goboony vind je campers die geschikt zijn voor de wensen en bestemmingen die jij in gedachten hebt. Vind de camper die het beste bij jouw bestemming en wensen past en huur makkelijk van de eigenaar. Stem goed af met de verhuurder of de camper geschikt is voor jouw reis en laat de kerstvakantie beginnen!

Datum kerstvakantie 2022/2023

De kerstvakantie begint op 24 december 2022 en duurt tot en met 8 januari 2023.

Waarom een camper huren via Goboony?

Flexibiliteit bij overmacht door Corona
Voor iedereen een camper
Grootste aanbod campers in Nederland
Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering
Persoonlijk support
085 401 68 32
(ma-vrij 9:00 - 17:30)

Camper huren in de kerstvakantie