Huur een camper voor een avontuurlijke vakantie

Start- en einddatum tot

Kies dit jaar voor een avontuurlijke vakantie en ga op pad met een camper. Je kunt je camperreis helemaal invullen hoe je zelf wil. Ook kun je je plannen altijd nog last minute wijzigen of as you go je route bepalen. Hoe dan ook begint het avontuur met een camper die bij jou past. Bij Goboony vind je meer dan 3000 campers in alle soorten en maten. Deze huur je direct van de eigenaar die je alles kan vertellen over de wagen en het reizen met een camper.

Roadtrip door Europa?

Met de camper rijd je zo de grens over. Veel Europese landen zijn inmiddels weer open voor toerisme. Ga je zuidwaarts langs de Franse surfstranden naar Spanje en Portugal, of liever oostwaarts door de Alpen naar het helderblauwe water in Kroatië? Je kunt eindeloos veel mooie routes uitstippelen. Bekijk waar je allemaal terecht kan in dit overzicht van Europese camper bestemmingen.

Of een camperreis in eigen land?

Als je liever in eigen land blijft is er ook zat te doen met een camper. Wist je dat Zeeland bijvoorbeeld 650 kilometer aan kustlijn heeft? Dat zijn heel wat stranden om met de camper langs te trekken. Een andere favoriet voor camperaars is Friesland. Deze uitgestrekte provincie is perfect om eindeloos te touren in je camper. Zin om plannen te maken? Hier kun je meer lezen over mooie bestemmingen en routes in Nederland.

Waarom een camper huren via Goboony?

Flexibiliteit bij overmacht door Corona
Voor iedereen een camper
Grootste aanbod campers in Nederland
Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering
Persoonlijk support
085 401 68 32
(ma-vrij 9:00 - 17:30)

Bekijk meteen onze campers