Herfstvakantie 2018

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8.8!

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star empty 8.8/10

534 beoordelingen bij

Start- en einddatum tot

Wat te doen in de herfstvakantie buiten Nederland

Geen zin om de tijdens de herfstvakantie van 2018 binnen door te brengen of onverwachts nat te regenen tijdens een fiets- of wandeltocht? Zoek de zon op met een camper van Goboony!
Waar in Nederland de regenwolken zich regelmatig laten zien tijdens herfstvakantie, is het in andere delen van Europa vaak nog prima vertoeven. Reis daarom de zon achterna en beleef de herfstvakantie in een camper. Als het op één plek regent, dan rijd je gemakkelijk door naar een plek waar het weer wel goed is.

De activiteiten voor de herfstvakantie in Nederland

Je hoeft tijdens de herfstvakantie van 2018 natuurlijk niet de zon op te zoeken. Je kunt er voor kiezen om juist de herfst te gaan beleven in Nederland. Ook hiervoor leent een camper zich uitstekend! Maak eerst een mooie wandeltocht door de bossen en warm vervolgens in de camper op met een verse kop koffie of een warme chocolademelk. Of zoek leuke evenementen of speciale herfstvakantie activiteiten op. Maak van de herfstvakantie van 2018 een gezellige tijd samen met vrienden, familie of je geliefde.

Een herfstvakantie met Goboony

Wat je keuze voor de herfstvakantie van 2018 ook zal worden, Goboony heeft altijd een camper die bij jouw keuze past. Een camper met airco voor de verre reis naar Zuid-Frankrijk of met verwarming voor een trip naar Drenthe. Op de site van Goboony vind je een camper die het meest geschikt is voor de reis die je wil gaan maken.

Datum herfstvakantie 2018

Voor de regio’s midden en zuid is de herfstvakantie van 14 oktober tot en 22 oktober 2018.
Voor de regio noord is de herfstvakantie van 21 oktober tot 29 oktober 2018.

Huur gemakkelijk bij de verhuurder en laat de herfstvakantie maar beginnen!