Herfstvakantie 2020

Start- en einddatum tot

Wat te doen in de herfstvakantie buiten Nederland

Geen zin om de tijdens de herfstvakantie van 2020 binnen door te brengen of onverwachts nat te regenen tijdens een fiets- of wandeltocht? Zoek de zon op met een camper van Goboony!
Waar in Nederland de regenwolken zich regelmatig laten zien tijdens herfstvakantie, is het in andere delen van Europa vaak nog prima vertoeven. Reis daarom de zon achterna en beleef de herfstvakantie in een camper. Als het op één plek regent, dan rijd je gemakkelijk door naar een plek waar het weer wel goed is.

De activiteiten voor de herfstvakantie in Nederland

Je hoeft tijdens de herfstvakantie van 2020 natuurlijk niet de zon op te zoeken. Je kunt er voor kiezen om juist de herfst te gaan beleven in Nederland. Ook hiervoor leent een camper zich uitstekend! Maak eerst een mooie wandeltocht door de bossen en warm vervolgens in de camper op met een verse kop koffie of een warme chocolademelk. Of zoek leuke evenementen of speciale herfstvakantie activiteiten op. Maak van de herfstvakantie van 2019 een gezellige tijd samen met vrienden, familie of je geliefde. Neem ook even een kijkje bij deze top 5 campings om naar toe te gaan in de herfst

Een herfstvakantie met Goboony

Wat je keuze voor de herfstvakantie van 2020 ook zal worden, Goboony heeft altijd een camper die bij jouw keuze past. Een camper met airco voor de verre reis naar Zuid-Frankrijk of met verwarming voor een trip naar Drenthe. Op de site van Goboony vind je een camper die het meest geschikt is voor de reis die je wil gaan maken.

Datum herfstvakantie 2020

Voor de regio noord is de herfstvakantie van 10 oktober tot 18 oktober 2020.
Voor de regio’s midden en zuid is de herfstvakantie van 17 oktober tot en 25 oktober 2020.

Huur gemakkelijk bij de verhuurder en laat de herfstvakantie maar beginnen!

Waarom een camper huren via Goboony?

  • Gratis annulering bij overmacht door Corona

  • 40% goedkoper dan verhuur bedrijven

  • Grootste aanbod campers in Nederland

  • Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering

  • Persoonlijk support
    085 401 68 32
    (Ma. - Vrij 9 - 18uur)

Camper huren in de herfstvakantie