Herfstvakantie 2019

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8.8!

8.8/10

669 beoordelingen bij Kiyoh

Start- en einddatum tot

Wat te doen in de herfstvakantie buiten Nederland

Geen zin om de tijdens de herfstvakantie van 2019 binnen door te brengen of onverwachts nat te regenen tijdens een fiets- of wandeltocht? Zoek de zon op met een camper van Goboony!
Waar in Nederland de regenwolken zich regelmatig laten zien tijdens herfstvakantie, is het in andere delen van Europa vaak nog prima vertoeven. Reis daarom de zon achterna en beleef de herfstvakantie in een camper. Als het op één plek regent, dan rijd je gemakkelijk door naar een plek waar het weer wel goed is.

De activiteiten voor de herfstvakantie in Nederland

Je hoeft tijdens de herfstvakantie van 2019 natuurlijk niet de zon op te zoeken. Je kunt er voor kiezen om juist de herfst te gaan beleven in Nederland. Ook hiervoor leent een camper zich uitstekend! Maak eerst een mooie wandeltocht door de bossen en warm vervolgens in de camper op met een verse kop koffie of een warme chocolademelk. Of zoek leuke evenementen of speciale herfstvakantie activiteiten op. Maak van de herfstvakantie van 2019 een gezellige tijd samen met vrienden, familie of je geliefde. Neem ook even een kijkje bij deze top 5 campings om naar toe te gaan in de herfst

Een herfstvakantie met Goboony

Wat je keuze voor de herfstvakantie van 2019 ook zal worden, Goboony heeft altijd een camper die bij jouw keuze past. Een camper met airco voor de verre reis naar Zuid-Frankrijk of met verwarming voor een trip naar Drenthe. Op de site van Goboony vind je een camper die het meest geschikt is voor de reis die je wil gaan maken.

Datum herfstvakantie 2019

Voor de regio zuid is de herfstvakantie van 12 oktober tot 20 oktober 2019.
Voor de regio’s midden en noord is de herfstvakantie van 19 oktober tot en 27 oktober 2019.

Huur gemakkelijk bij de verhuurder en laat de herfstvakantie maar beginnen!

Camper huren in de herfstvakantie