Coronavirus: Gratis annuleren, reizen met een camper en meer. Lees alles over COVID-19. Lees meer

Campers voor winterkamperen

Start- en einddatum tot
Klanten beoordelen Goboony met een 9,4! Gebaseerd op 12.130 ervaringen

Winterkamperen in de camper

De fanatieke winterkampeerders gaan natuurlijk op pad met een tentje. Niet iedereen is zo doorgewinterd in winterkamperen en voor hen is de camper een perfect alternatief. Zo heb je toch de rust en de charme van het winterkamperen, maar dan lekker knus en warm in je camper. 

Inspiratie en tips

Vind je het toch wel spannend en ben je op zoek naar nog meer inspiratie en tips, lees dan onze tips over winterkamperen, wintersport en ervaringen met winterkamperen.

Campers voor winterkamperen

Eigenlijk is elke camper geschikt voor winterkamperen. Let alleen wel op als je van plan bent het buitenland in te gaan. In Duitsland ben je bijvoorbeeld verplicht om in de wintermaanden met winterbanden te rijden. Check dit bij de eigenaar voordat je de camper huurt. 

De keuze voor jouw wintercampertje hangt af van je smaak. Hou je van knus en gebruik je liever een extra dekentje om jezelf warm te houden, dan draagt de charme van een oude Volkswagen veel bij aan je winterkampeer ervaring. Natuurlijk kun je ook gewoon voor de luxe van een moderne camper (inclusief verwarming) gaan.

Bekijk hier ons aanbod camper!
 

Profiteer nu van gratis annuleren

Je kunt tot 7 dagen voor vertrek gratis je boeking annuleren. Bekijk hier de voorwaarden. Ook kun je altijd kosteloos jouw reis verzetten naar een andere vertrekdatum. Bekijk direct de beschikbare campers.

Waarom een camper huren via Goboony?

  • Gratis annulering bij overmacht door Corona

  • 40% goedkoper dan verhuur bedrijven

  • Grootste aanbod campers in Nederland

  • Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering

  • Persoonlijk support
    085 401 68 32
    (Ma. - Vrij 9 - 18uur)

Campers aanbevolen door Goboony