Leuke routes ter inspiratie voor het Goboony Discovery Weekend

6 september 2017 in Bestemmingen, Tips voor reizigers, Camperroutes & Nederland

In deze reeks blogjes geven we je inspiratie voor het Goboony Discovery Weekend. Want nu je het reizen met een camper gaat ervaren is het natuurlijk ook leuk om geïnspireerd te raken in wat je dit weekend gaat doen! In deze blog geven je tips over leuke routes die je kunt rijden tijdens dit weekend. We hebben ons daardoor laten inspireren door onze eerder gepubliceerde Roadtrip door Nederland. Je kunt de hele route volgen, maar ook kiezen voor bepaalde stukjes uit de route.

leuke routes goboony discovery weekend

Leuke Route door Noord-Holland

Onze Roadtrip startte in Noord-Holland, een veelzijdige provincie waar je van alles kunt doen. Alleen al door Haarlem en Amsterdam kun uren rondslenteren, verwonder je over de mooie architectuur, bezoek leuke marktjes en bezoek bijvoorbeeld een tentoonstelling in het Tropenmuseum. Ga je liever de natuur in? Bezoek dan een van de vele plaatsjes aan de Noordzeekust! Als je graag het water op gaat, is het ook zeker de moeite waard om Den Helder te bezoeken. Je kunt hier de haven verkennen met een rondvaart op een oude vissersboot, op een avontuurlijke speedboot zeehondjes spotten op het wad of een dagje vissen op de Noordzee. In de blog Roadtrip door Nederland - Deel 1 lees je uitgebreide informatie. 

Leuke Route door Friesland

Friesland staat vooral bekend als leuke vakantie bestemming voor watersportliefhebbers, maar deze provincie heeft nog veel meer te bieden! In de blog Roadtrip door Nederland - Deel 2 hebben we 5 leuke uitjes in Friesland voor je op een rijtje gezet. Bezoek eens minicamping de Seedykstertoer en ontdek het bijzondere Waddenlandschap, leer fierljeppen over de boerenslootjes of ga wijnproeven! De Waddeneilanden zijn ook altijd een goed idee. Je kunt zelfs met de camper de waddeneilanden aandoen. Je hoeft er niet ver voor te reizen, maar zodra je op de veerboot de zilte zeelucht inademt, krijg je een instant vakantiegevoel!

Leuke route door Groningen

Groningen is niet alleen een super veelzijdige provincie, maar ook een bruisende studentenstad! In Roadtrip door Nederland - Deel 3 nemen we je mee naar deze stad. Neem de camper hier mee naar toe en dompel je onder in de cultuur van de stadjers en studenten. Beklim de Martinitoren om te genieten van de wijdse Ommelanden, drink een echt Gronings biertje en proef de enige echte Groninger Aaierbal!

Leuke route door Drenthe

Houd je van wandelen? Bezoek tijdens het Discovery Weekend dan Drenthe! In de blog Roadtrip door Nederland - Deel 4 geven we je de leukste wandelroutes van Drenthe. En dat zijn niet zomaar wandelroutes, maar knapzakroutes! Deze routes gaan van de gebaande paden af en daar houden we bij Goboony wel van! Parkeer je camper dichtbij het begin van een van de routes en rijd de volgende dag weer verder naar de volgende route. Of gun jezelf een dagje niks, dat mag natuurlijk ook!

Ben je enthousiast geworden over het Discovery Weekend en wil je graag eens ervaren hoe een reisje in een camper is? Op de Discovery Weekend pagina vind je een overzicht van campers die meedoen aan dit weekend! #LETSGOBOONY