Leg je reis vast met Polarsteps

29 mei 2017 in Camper- en campingtips en Tips voor reizigers

Met de app Polarsteps leg je je reis op een eenvoudige manier vast, zo kun je thuis nog lang nagenieten van je prachtige roadtrip!

Goboony Blog leg reis vast met Polarsteps

Ontstaan

Polarsteps is opgericht door een paar reisfanaten die graag hun reisverhalen wilden delen. Ze misten echter nog een goede manier om hun reisverhalen digitaal vast te leggen. Daarom ontwikkelden ze zelf de app Polarsteps. Met deze app kun je je reis snel en gemakkelijk vastleggen en delen met al je vrienden.

Hoe het werkt

Polarsteps levert een levendig en gedetailleerd verslag van je avonturen op. Met de app kun je letterlijk in kaart brengen waar je bent geweest. De app slaat je hele route op, maar je hoeft hierbij niet bang te zijn voor veel datagebruik of een lege batterij. De app slaat locaties en andere statistieken pas op als je verbonden bent met wifi. Ook kan je achteraf handmatig ‘steps’ toevoegen, zodat je reisverslag compleet wordt gemaakt met foto’s, extra informatie en unieke locaties. Naast de route en de foto’s geeft de app je ook inzicht in diverse statistieken zoals de totale afstand en duur van de trip. Het leuke van de app is dat je je reisverslag ook via social media met vrienden en familie thuis kunt delen. Zo zijn ze op een originele manier helemaal op de hoogte van jouw belevenissen.

Stuur je reisverhaal in

Bij Goboony zijn we natuurlijk gek op reizen en we luisteren graag naar reisverhalen van anderen. Mocht je door deze blog enthousiast zijn geworden over het gebruik van Polarsteps, vergeet dan niet om je verslag ook te delen met ons! De app is te downloaden voor zowel iPhone als Android telefoons. We ontvangen je reisverhalen graag via reisverslagen@goboony.com en die delen op onze blog. Je mag natuurlijk ook je verhaal insturen als je geen gebruik maakt van Polarsteps. #LETSSHARETHEFREEDOM