Pinksterweekend 2021

Start- en einddatum tot

Pinksterweekend weg 

Begin juni een weekend weg met het gezin, familie of met zijn tweeën? Dat kan, want het pinksterweekend van 2021 is het laatste extra lange weekend van het jaar! Benut dit cadeautje door er samen op uit te gaan met een camper en geniet van de vrije tijd. Het pinksterweekend brengt vaak mooi weer met zich mee, dus kun je veel buiten zijn en genieten van de natuur.

 

Pinksteren als goede voorbereiding

Als je in de zomervakantie weer op reis gaat met de camper, dan is het pinksterweekend een goed moment om te wennen aan het reizen met een camper en alles wat hierbij komt kijken. Deze vrije dagen kun je niet alleen beleven hoe het reizen met de camper ook alweer was, maar ook kun je vooruitkijken naar de zomervakantie! Ook als je nog nooit met de camper gereisd hebt, is dit pinksterweekend een mooi moment om het reizen met de camper eens te ervaren.

Pinksteren met Goboony

De voorpret tijdens Pinksteren kan beginnen op de site van Goboony. Hier vind je een ruim aanbod aan campers die jouw pinksterweekend tot een succes kunnen maken. Je huurt gemakkelijk een camper van de verhuurder en kunt zorgeloos op reis. Kijk gerust tussen het aanbod campers en vind een camper die voldoet aan jouw eisen. Op die manier ben je gegarandeerd van een ontspannen pinksterweekend!

Datum pinksterweekend

Eerste en tweede pinksterdag vallen in 2021 op 23 en 24 mei. 

Waarom een camper huren via Goboony?

  • Flexibiliteit bij overmacht door Corona

  • 40% goedkoper dan verhuur bedrijven

  • Grootste aanbod campers in Nederland

  • Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering

  • Persoonlijk support
    085 401 68 32
    (Ma. - Vrij 9 - 18uur)

Camper huren met pinksteren