Meivakantie 2020

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8.8!

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star empty 8.8/10

669 beoordelingen bij Kiyoh

Start- en einddatum tot

Meivakantie

De meivakantie van 2020 staat voor de deur dus is het tijd om er weer op uit te gaan. Even niet meer denken aan werk, thuis en alle andere dingen die het dagelijkse leven met zich meebrengt. Het is tijd om te ontspannen!

Activiteiten in de meivakantie

Gebruik deze welverdiende meivakantie om in 2020 nieuwe dingen te ontdekken en er lekker op uit te gaan met het gezin, je geliefde of misschien wel alleen. Naar het zuidelijkste puntje van Frankrijk of naar het hoge noorden, ontdek de mooiste plekken in één van onze vele campers. Je kunt op onze blog inspiratie vinden voor mooie reizen, leuke bestemmingen en meer.

Met Goboony de meivakantie in

Ga er tussenuit met een camper van Goboony en ontdek het échte gevoel van vrijheid in de meivakantie. Bij Goboony vind je campereigenaren die kunnen helpen om de meivakantie van 2020 onvergetelijk te maken. Kijk gerust in ons ruime aanbod van campers en vind de camper die het beste bij jouw wensen past. Het is ook een leuke manier om alvast een voorproefje te nemen op de zomervakantie!

Datum meivakantie 2020

De meivakantie begint officieel op 25 april en duurt tot en met 3 mei 2020, maar sommige scholen pakken ervoor of erna nog een weekje erbij. 

Camper huren in de meivakantie