Last-minute camper huren

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8.7!

8.7/10

669 beoordelingen bij Kiyoh

Start- en einddatum tot

Last-minute camper huren

Of je nou van spontaniteit houdt of gewoon last-minute een camper nodig hebt, bij Goboony ben je aan het juiste adres. Met een aanbod van meer dan 1000 campers van particuliere eigenaren heb je zo een geschikte camper gevonden. Zelfs zo kort van tevoren zijn er vaak nog genoeg campers te vinden. Je maakt de eigenaren ook nog eens erg blij dat ze toch nog hun camper kunnen verhuren. Zo blij zelfs dat veel eigenaren je graag korting geven als je de camper last-minute boekt.

Last-minute camper via Goboony

Hieronder vind je een greep uit ons aanbod aan campers met een last-minute aanbieding. Zie je daar niet de geschikte camper of kun je niks in de buurt vinden? Klik verder en vind via de website jouw favoriete camper om dit weekend nog op pad te gaan!

Campers met een last-minute aanbieding

Marion

Wat een geweldig bedrijf en uitstekende service. We hebben genoten van een weekend met de camper, alles was top geregeld. Een echte aanrader!

Marion uit Soest

Joella

Wat een leuk bedrijf en initiatief: Goboony. Door Goboony hebben wij een geweldige camper ervaring gehad! Een ervaring om nooit te vergeten!

Joëlla uit Amsterdam