In 5 stappen naar een onvergetelijke campervakantie.

Start- en einddatum tot

Wat fijn dat je de weg naar Goboony gevonden hebt en geïnteresseerd bent in een campervakantie! Voordat je op reis kunt, zijn er nog een aantal dingen die je moet weten. Hier kun je zien wat dit precies is.

Stap 1: zoek je camper.

Hoe lang je reis met de camper ook zal zijn, het is belangrijk dat je een bewuste keus maakt. Tijdens een campervakantie zal je de camper vaak van binnen gaan zien en is het dus belangrijk dat je een camper huurt die goed bij je past. Houd je van meer luxe en ruimte of juist van een primitief avontuur? Dit verschilt per reisgezelschap waarmee je op reis gaat. Als je met bijvoorbeeld vier personen reist is het vaak handig om een camper te boeken welke ruimte biedt voor vijf personen. Dit is vaak even goedkoop, maar biedt wel meer ruimte! Niet iedere camper is namelijk geschikt voor een groot reisgezelschap. De geschikte campers kun je vinden door de zoekresultaten te filteren. Goboony kan jou met een ruim aanbod op weg helpen!


Goboony vijf stappen stap 1

Stap 2: doe een aanvraag.

Als je nu de geschikte camper hebt gevonden en je jezelf al helemaal ziet reizen in dit mooie voertuig, doe dan een aanvraag. Dit betekent dat je de verhuurder een bericht stuurt om te vragen of je de camper mag huren. Vertel in deze aanvraag alvast even wat over jezelf en waarom je juist met deze camper op pad wil. Dit vinden onze verhuurders leuk om te horen en vaak is het zo dat de verhuurder de camper dan eerder aan jou meegeeft!

Stap 3: maak afspraken.

Als de verhuurder jouw aanvraag geaccepteerd heeft, heb je drie dagen de tijd om de eerste aanbetaling te doen. Dit bedrag is afhankelijk van je vertrekdatum.
Vaak wil de verhuurder even kennismaken met jou als huurder zodat hij weet wie er met zijn camper op reis gaat. Maar ook voor jou is het fijn om even wat extra informatie te krijgen over de camper. De verhuurder kent zijn camper nu eenmaal het beste.

Stap 4: plan je reis.

De voorpret kan beginnen! Waar je reis ook heen zal gaan, het is verstandig om hier goed over na te denken. Het rijden door andere landen is vaak anders dan in Nederland en zeker met de camper. Denk bijvoorbeeld goed na over de plekken waar je kunt tanken, bepaalde milieustickers of snelheidsbeperkingen. Hier kunnen onze verhuurders je vaak ook bij helpen, dus vraag hier gerust naar.

Stap 5: haal de camper op en ga op reis.

De camper wordt vaak bij de verhuurder opgehaald. Het is fijn om elkaar nog even te zien voordat je op reis gaat en nog de laatste dingen te bespreken. Ook is het goed om even een testrit te maken met de camper. Dit omdat de camper een groter voertuig is en anders bestuurt moet worden. Daarna kan de reis beginnen en ben je voor een tijdje écht vrij in een camper!


Goboony vijf stappen stap 5

Waarom een camper huren via Goboony?

Flexibiliteit bij overmacht door Corona
Voor iedereen een camper
Grootste aanbod campers in Nederland
Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering
Persoonlijk support
085 401 68 32
(ma-vrij 9:00 - 17:30)

Ga direct op zoek naar jouw droomcamper