Hemelvaartweekend 2019

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8.8!

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star empty 8.8/10

568 beoordelingen bij

Start- en einddatum tot

Geniet van een lang hemelvaartweekend

Hemelvaart is een uitgelezen kans om gezellig een week of midweek op pad te gaan met een camper en te genieten van de vrije dagen. Het is het ideale moment om te genieten van een lang weekend en er lekker op uit gaan. 

Op vakantie met hemelvaart

Duik in het hemelvaartweekend van 2019 de vrijheid in met een camper van Goboony! Tijdens het hemelvaartweekend worden de temperaturen weer aangenaam en is het tijd om buiten actief te worden. Het voorjaar is nu echt begonnen en de natuur is in haar volle schoonheid. De uitgelezen kans om de vakantiepret aan te wakkeren voor de zomervakantie. Weer lekker met het gezin, je geliefde of de familie écht samen zijn. Wakker worden midden in de natuur en even doen waar je zelf zin in hebt.

Hemelvaart met Goboony

Op de site van Goboony kun je gemakkelijk een camper huren voor het hemelvaartweekend. Vind op onze site de camper die het beste bij jouw wensen past en huur de camper direct van de verhuurder. Spreek samen af wanneer je de camper op komt halen en start de voorbereiding voor een onvergetelijke reis met hemelvaart!


Datum hemelvaartweekend 2019

In 2019 valt hemelvaartsdag op 30 mei.