Camperreis door Europa

Start- en einddatum tot

Op zoek naar een camper voor je camperreis door Europa? Dan ben je bij Goboony aan het juiste adres! Vind en boek gemakkelijk, voordelig en veilig een camper direct bij de eigenaar.

Waarom een camper vakantie?

Camperreizen staat voor ons gelijk aan ultieme vrijheid. Je pakt een tas met kleren en je bent klaar om te gaan, omdat de camper voor de rest van alles is voorzien. Aan het einde van de weg hoef je alleen maar te besluiten of je links- of rechtsaf gaat en verder kun je je laten leiden door het avontuur. Je zit nergens aan vast en je kunt je plannen altijd last minute wijzigen als blijkt dat de bestemming die je in je hoofd had, slecht weer heeft. Het rijden op zich zorgt ook voor een goed gevoel van onthaasten. Je houdt je gewoon aan de snelheid van de camper, kunt gerust onderweg even gaan picknicken als je een mooie plek tegen komt en eenmaal op de plek van bestemming klap je je stoelen uit, zet je de luifel op, trek je een wijntje open en zo gaat het genieten vanzelf. Helemaal fijn als je je camper bij een mooi uitzicht parkeert. Als de plek je goed bevalt kun je lekker blijven, valt het toch een beetje tegen? Dan klap je de luifel weer in en rijd je gewoon verder.

Op onze blog vind je trouwens ook allerlei inspiratie voor mooie camper reizen door Europa. Vergeet overigens niet dat er ook een aantal dingen zijn waar je rekening mee moet houden tijdens je camperreis, al deze informatie vind je ook bij ons op de blog.  

Waarom een camperreis regelen via Goboony?

Het boeken van je camper vakantie is via Goboony een eitje. We hebben een ruim aanbod aan campers die door camper eigenaren via ons deelplatform worden verhuurd. Het voordeel hiervan is dat campers zo’n 40% goedkoper zijn dan bij verhuurbedrijven. Ook is het aanbod groot en gevarieerd en verspreid over heel Nederland. Als laatste is het persoonlijke contact met de verhuurders heel fijn. En ook ons support team staat altijd voor je klaar.

Overigens kun je een camperreis in heel Europa beginnen, aangezien we aanbod hebben in verschillende Europese landen. Zo boek je onder andere een camper in bijvoorbeeld Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

Waarom een camper huren via Goboony?

Flexibiliteit bij overmacht door Corona
Voor iedereen een camper
Grootste aanbod campers in Nederland
Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering
Persoonlijk support
085 401 68 32
(ma-vrij 9:00 - 17:30)

Goboony camper huren